Свободно време

Съквартирантите се обясниха в любов

Лео, Златка Райкова, Златка Димитрова, Денди и Райна написаха писмо на любимите си хора

16.12.2013г. / 14 32ч.
Аз жената
Съквартирантите се обясниха в любов

Тази вечер, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще се изправят пред сериозната задача да изберат победителя в Big Brother All Stars 2013.

Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще премерят сили в последната битка в шоуто. Само един от тях ще грабне титлата „любима риалити звезда на България“.

Довечера, по време на големия финал всяка една от звездите ще получи морална подкрепа от свой любим човек. Сред публиката в студиото ще застанат хората, които имат огромна роля в живота на съквартирантите и които се превърнаха в катализатор за създаването на техните писма.

Най-близките до сърцата на финалистите ще чуят на живо в студиото посветените думи, а Александра Сърчаджиева, в ролята на репортер, ще проследи събудените емоции от посланията.

Свързани статии

Как ще се почувстват най-скъпите хора на съквартирантите, след като чуят специалните писма и какво ще споделят пред Александра Сърчаджиева, зрителите ще видят тази вечер, по време на големия финал на предаването.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певицата Есил Дюран в защита на Райна, Маги Желязкова, която ще подкрепи Златка Райкова, журналистката Кристина Патрашкова отново ще се застъпи за Златка Димитрова, оперният певец Юлиян Константинов ще агитира зрителите за Лео, водещата Ива Екимова ще даде своята подкрепа на Денди.

Кой от финалистите ще се окаже най-обичан и подкрепян от феновете? Какви ще бъдат последните минути за съквартирантите в Къщата и коя риалити звезда ще се докаже отново, като победител? – всичко това и още много изненади предстоят тази вечер, по време на големия финал на Big Brother All Stars от 20:00 часа.

Коментирай