Свободно време

Дестинации, които ще ви помогнат да преживеете раздялата (галерия)

Бургундия, Франция и Коста Рика

03.01.2014г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Първите седмици след раздялата или развода в повечето случаи са трудни, особено ако имате чувства към бившата си половинка. Затварянето в себе си е възможно най-лошият вариант да излекувате сърцето си. Предлагаме ви кратък списък на местата, които да посетите. Там не само ще оставите мъката си, но и е възможно да срещнете нова половинка.

Бургундия, Франция

Най-близката дестинация от списъка с предложения за места, в които да забравите за развода. Красива природа, топло посрещане, невероятна кухня и ароматно френско вино. Въпреки че Франция често е приемана като дестинация за влюбени двойки, все повече агенции организират пътувания за хора със самотни сърца. На тръгване, не пропускайте да си вземете една бутилка вино, както и от някои от невероятните френски сирена. И кой знае, може точно там да срещнете новата си половинка.

Амстердам

Красив град, предлагащ възможността да се придвижвате само с колело. Чудесна храна и музеи, които не бива да пропускате, като музея на Ван Гог. В съботния ден на пазара Noordermarkt ще имате възможността да избирате между различни видове органични продукти като вкусни сирена с билки. Не пропускайте да посетите и някои от уютните кафенета, в които да пиете ароматен чай и да опитате от страхотните сладкиши местно производство.

Ирландия

Тук ще срещнете дружелюбни хора и нови приятели, които ще ви покажат красивите зелени хълмове на Ирландия. Ако мъката ви не стихва, ще имате възможност да я удавите в местните кръчми. Недокосната красота, мистерия и може би малко меланхолия. Ирландия е точното място, на което да забравите разбитото си сърце и да намерите ново.

Перу

Това ще бъде едно необикновено и по-различно пътуване от всички, които сте имали до момента. Не пропускайте да посетите едно от седемте чудеса на света – Мачу Пикчу. Освен това Перу е място с красива природа, богата местна култура.

Ибиса

Ако имате нужда от много коктейли, хубава музика и искате да се запознаете с усмихнати хора, това е вашето място за почивка. Този испански рай ще ви даде всичко, от което имате нужда. Ще ви помогне да презаредите, да се отпуснете и да посетите едни от най-незабравимите партита.

Свързани статии

Ако все пак имате нужда да останете сами, красивите плажове с бели пясъци ще ви осигурят нужното спокойствие. Това е едно от най-добрите места не само за щастливо влюбени двойки, но и за самотни сърца, защото винаги може да срещнете новата любов.

Коста Рика

Вземете си по-дълга отпуска и отделете цялото си внимание на това спокойно и красиво място. Там може да намерите евтини хотели и ресторанти, които освен много красиви са и на достъпни цени. Това е дестинацията за всички, които търсят силни усещания и обичат красотата на природата. Тропическите гори, джунглите, плажовете, вулканите ще ви омагьосат и вие напълно ще забравите за бившата си половинка. Освен това дълго време ще помните гостоприемството на милите хора населяващи земите на Коста Рика.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай
Свободно време