Интимно

10 забавни факта за брака

Не сте предполагали...

26.12.2013г. / 10 30ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Много са темите, що се отнася до брака. Скандали, изневери, липса на секс, особено след раждането. Ето някои от най-забавните и щури факти за брака:

Най-стресиращият период в един брак е петата годишнина. По това време вече са се появили малките наследници и задачите около отглеждането им и съчетаването на домашните ангажименти с кариерата е особено подлудяващо. Но добрата новина е, че ако успеете да оцелеете през седмата година, това е силен показател, че бракът ви ще издържи дълго!

Защо е полезно да се карате пред децата? Е, не да си крещите, но да спорите пред тях е добре от гледна точка на изграждане на умения за решаване на конфликти у тях. Според специалистите психолози „конструктивните“ аргументи са изключително полезни за увеличаване на емоционалната сигурност у детето. Така че, не се притеснявайте! Смело нахокайте съпруга си, че отново не е измил чиниите!

Все повече и повече татковци си стоят вкъщи. Това е чудесно, защото за отглеждането на дете са нужни двама, а мъжете често отсъстват за по-дълго време от вкъщи заради работни ангажименти или прибирането късно и умората от тежкия ден пречи на пълноценната комуникация със семейството. Според статистиката тези случаи са намалели, което е радостен факт!

Женените двойки се карат по-малко с годините. Според нови изследвания по-възрастните двойки са с изградени вече навици, що се отнася до компромисите и това прави избягването на скандали и пререкания по-успешно. По-младите двойки са доста по-склонни да избухват и да проявяват нетърпимост към привичките на другия. С времето тази тенденция спада.

Мъжете осъзнават колко прекрасна е жена им, но... само когато са под упойка! Забавна история на жена, заснела съпруга си след операция, който излизайки от упойката й прави такива комплименти, каквито тя никога преди не е чувала от него, доказва колко често партньорите биват подценявани. За съжаление, когато човек изгуби нещо, оценява колко много е означавало за него.

Свързани статии

От броя на братята и сестрите зависи как ще се развие бракът ви! Да, това не е шега! Последни проучвания показват, че колкото повече братя и сестри имате, толкова по-малък е шансът да се разведете. Всеки брат или сестра повече добавя още 2 години към семейния ви живот. Така че можете да бъдете благодарни за голямото семейство, ако сте израснали в такова! Уменията, които сте добили в изкуството на решаване на спорове в детството, са ви от полза сега.

Сексът съвсем е изчезнал някъде там измежду пелените на новороденото ви бебе, безсъниците, стреса и какво ли още не! Нормално е, не се притеснявайте. И не става дума само за липсата на желание откъм женската страна. Мъжкото либидо също страда в този период от живота. Цяло изпитание си е да отгледаш дете, все пак!

Някои хора не могат да пуснат телефона си, дори за минутка, за да се насладят на секса. Последни изследвания сочат, че все повече хора не се разделят със смартфона си дори в леглото! Явно споделянето на преживяването в социалната мрежа е секси!

Денят, в който майките имат най-голямо желание да изневеряват, е... денят на майката! Колкото и да не ви се вярва, това показват последните проучвания. Фантазиите на майките и желанията им рязко нарастват в този така специален за тях ден. Съвет към татковците – никога не игнорирайте нежните си половинки на специалния им ден! Това ще ги накара да ви отмъстят!

Коментирай