Свободно време

10 вдъхновяващи транссексуални модела, открили успеха си като жени

Красота и финес, произлязла от мъжката половина на света

26.01.2014г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook


Джена Талакова е канадски модел и телевизионна личност, която печели вниманието на медиите през 2012 година, като се състезава в конкурса Мис Вселена Канада. Първоначално бива дисквалифицирана, заради това, че не е истинска жена, за което тя води съдебна битка.

Амелия Малтепе е от Бангладеш и е на 23 години. Работи като модел и живее в Торонто, Канада. През 2009 започва хормонален курс на лечение и подготовка за преминаване към противоположния пол. Въпреки, че все още не е претърпяла пълна трансформация, тя живее с приятеля си Чарлз.

Фиона Солис е родена във Филипините и е на 26 години. Участвала е в няколко конкурса за транссексуални модели. Тя също участва в редица реалити формати.

Тери Тай е нюйоркчанка. През 1984 година следва мода, а през нощта се вихри по нощните клубове. Съдбата я среща със дизайнера Стивън Спроус, който моментално я превръща в сензация. Още през 1987 година тя става модна звезда.

Талита Замприоли е 24-годишна транссексуална моделка и студентка по индустриален дизайн. Прави хирургическата си интервенция за смяна на пола в Сао Паоло малко след навършване на пълнолетие с подкрепата на семейството си.

Снимки: Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
дедо сотир ( преди 10 години )
Да са живи и здрави,и успех!Важното е да не ходят по гей-паради,останалото е лесно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
. ( преди 10 години )
Защо лъжете? Това не са транссексуали, а обикновени вещици. При това истински.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар