Свободно време

От какво не трябва да се отказвате, когато искате да сте щастливи

Не се отказвайте да поискате помощ...

06.02.2014г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Не се отказвайте да се усмихвате

Когато искате щастието да не ви напуска, усмихвайте се. Усмихнете се на близки и приятели, на себе си, гледайки се в огледалото, на непознат човек на улицата. Сами ще забележите как усмивката ви кара да се чувствате в пъти по-щастливи.

Не се отказвайте от приятелствата си

Всеки има стари приятелства, които за да не угаснат трябва да бъдат подхранвани с малко усилие от вяра и любов към вашите приятели.

Не се отказвайте да създавате нови приятелства

С времето става все по-трудно да изградиш нови приятелства, защото човек постепенно мени критериите си за хората, които би искал да има около себе си. И все пак, оставете една малка вратичка отворена, която кой знае, може да ви срещне с нови и добри приятели.

Свързани статии

Не се отказвайте да опитвате нови неща

Всеки от вас има нещо, което мечтае да направи. Скок с парашут, да се научи да се гмурка и какво ли още не. Не се отказвайте да опитвате нови неща.

Не се отказвайте от това да свалите няколкото излишни килограма

Бъдете постоянни в тренировките. Обичайте тялото си и резултатите няма да закъснеят. Понякога щастието се състои от малки, но последователни стъпки.

Не се отказвайте от танците

Танцувайте в клуба, запишете се на танци или просто пуснете любимата музика и танцувайте, така, както я усещате. Ще се почувствате наистина щастливи. Музиката и танците са част от здравословните терапии за щастие.

Коментирай