Свободно време

Красиви модни илюстрации с цветя (галерия)

Вдъхновени от природата

19.05.2014г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: graceciao,boredpanda

Снимка: graceciao,boredpanda

Флоралните мотиви винаги ще бъдат актуални както в облеклото, така и в обзавеждането. Те са акцент, с който много художници и дизайнери обичат да работят. Представяме ви един интересен проект със свежи цветя от света на модата. Те са дело на една интересна млада дама с екзотичното име Grace Ciao.


Тя е само на 22, родом от Сингапур и обича да създава модни илюстрации. Вместо да добавя цветове с бои, моливи и флумастери, тя ги декорира със свежи цветя в ярки багри. Както повечето модни блогъри, така и Grace обича да прави модни проекти, които да запечата на лента и след това да ги сподели със своите последователи.

Талантливата млада дама е намерила как по подходящ начин да разкрие не само магията на цветята, но и магията на модата. Венчелистчетата са стриктно подредени и оформят цялата идея на блогърката за това как трябва да изглежда една стилна рокля или ежедневна визия.

Защо с цветя? Всеки творец намира вдъхновение в заобикалящия го свят, а нейното е природата.

Свързани статии

Използването на венчелистчета прави нейните идеи уникални „Цветята ми помагат да създам щампи, които иначе не би могло да се създадат. Листенцата работят наистина добре за илюстрациите поради тяхната деликатност и изящество, имитират тази мекота на материята.“ споделя Grace Ciao.

Влезте в галерията ни, където може да разгледате още снимки от перфектното сливане на цветята със скиците.

Снимки: facebook Grace Ciao's Illustrations

Коментирай