Свободно време

Актьори пеят срещу насилието над деца

Премиерата на песента ще бъде на живо, на емблематичния за детето 1-ви юни

29.05.2014г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Йоана Буковска. Снимка: ICreative

Йоана Буковска. Снимка: ICreative

Според данни на Държавната агенция за закрила на детето всяко 3-то дете в България е жертва на физическо насилие, а всяко 8-мо на сексуално. Това събра в благородна кауза актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, сестрата на ДеоМарина Драгомирецкая, актьора Филип Аврамов и чаровния италианец Лео и ги накара да пропеят заедно.

Всички те се обединиха в обща кауза – срещу насилието над деца. А най-добрият начин хората на изкуството да дадат гласност на един наболял проблем и доколкото могат да намалят процента му, е чрез песен. Работното заглавие е „Мое мъничко дете“, а музиката и аранжиментът са на Алекс Нушев.

Идейният инициатор е пеещата актриса Ралица Бежан, чийто глас добре разпознаваме от редица сериали и кинопродукции, както и от концертни и авторски музикални проекти. Текстът на „Мое мъничко дете“ е написан в приятелска атмосфера от Ралица Бежан, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров.

Свързани статии

Освен гласовете на актрисите и шоумените, в песента чуваме и малките вокалисти от Dstars. Песента е в довършителен етап, а премиерата й ще бъде на живо, на емблематичния за детето 1-ви юни.

Тя ще бъде изпълнена по време на два концерта в центъра на столицата, единият от които на голямата естрада в Борисовата градина. Предстои заснемане на видеоклип, в който всички участници са се съгласили да заснемат своите собствени или близки деца.

Снимки: ICreative

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )