Свободно време

Изложба на компютърна графика

20.07.2006г. / 11 54ч.
Аз жената
Изложба на компютърна графика

На 24 юли, понеделник от 18,00 ч. в Галерията на Полския институт, ще се състои откриване на изложба компютърна графика “ТРАНСКУЛТУРА” на Пьотр Пуцило.

Роден през 1971г. Пьотр Пуцило от най-ранно детство се интересува от изкуство и световни култури. След промените, настъпили в Полша, опознавайки културата на Магреб, работи като екскурзовод в Мароко, води радиопредавания, посветени на етномузиката, публикува материали в пресата, посветени на различни народни инструменти. Понастоящем Пьотр Пуцило е художествен координатор в музикално издателство, което се занимава с етномузика. Проектира плакати и обложки на дискове.

Негови работи са публикувани в Полша, Германия, САЩ и Великобритания. Работил е с такива творци, като Ооями, Боливуд Брас Бенд, Трансглобал Ъндърграунд, Клотер К, Лей Соу и др. През 2005 г. участва в изложбата ГЛОБАЛТИКА Арт Ексхибишън, където неговите работи се излагат заедно с творбите на такива известни творци като Реза Абедини (Иран), Овусу Анкома (Гана), Маджид Абаси (Иран), Естер Малангу (ЮАР), Синтия Сейнт Джеймс (САЩ).

Изложбата продължава до 11 август.

Коментирай