Свободно време

Любимият ви шоколад издава каква личност сте

Любителите на млечния шоколад обичат футбола

10.10.2014г. / 14 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Шоколадът е едно от най-любимите изкушения на малки и големи. Можем да избираме между голямо разнообразие от вкусове и качество. Почти всеки от нас има любим вкус, а изборът ни за шоколад подсказва какви личности сме. Кой е любимият ви?

Млечен шоколад

Ако от всички останали вкусове шоколад този е любимият ви, то вие сте човек, който винаги върви по течението. Любителите на млечния шоколад са запазили детското в себе си, интелигентни са, обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Обичат футбола, попмузиката и да гледат комедийни филми. Те са идеални за дългосрочни и романтични връзки, защото са много гъвкави в любовта.

Шоколад с мента

Ако предпочитате тази освежаваща комбинация, то вие сте успешни и целенасочени личности. Имате голямо чувство за хумор, последователни сте в действията си и винаги искате да направите добро впечатление. Чувствителни сте, особено в любовта. Обичате рок музиката, филмите, в които много драматизъм, четете предимно фантастика.

Черен шоколад

Любителите на тъмния натурален шоколад могат да бъдат определени като сложни личности. Те винаги имат силна позиция в разговорите, енергични и решителни са. Харесват лукса и романтичните филми, обичат винтидж мебелите, а любовта им към партньора е дълбока.

Бял шоколад

Хората, които предпочитат белия шоколад са креативни. Те действат под ритъма на своите цели и мечти, но често са интровертни. Трудно допускат хора до себе си. Обичат дългите и смислени разговори, а в любовта се нуждаят от повече разнообразие, за да не водят двойствен любовен живот.

Шоколад с пълнеж от карамел

Тази вкусна и много сладка смесица е предпочитана от личности, които могат да бъдат наречени щастливци на съдбата. Те са импулсивни, имат високо самочувствие за себе си и са търсачи на силни усещания. Добри са по душа. Обичат животните, романтичните филми и попмузиката. В любовта често правят изненади на любимия човек.

Свързани статии

Шоколад с ядки и плодове

Невероятна комбинация, която крие много тайни от вкусове. Същото се отнася и за любителите на този вид шоколад. Комуникативни, но винаги крият нещо в себе си. Обичат да четат книги, харесват всякаква музика, а предпочитаните от тях филми са трилърите. По отношение на секса обичат да експериментират.

Шоколад с ядки

Любителите на тази плътна комбинация от вкусове са интелигентни, интересни, креативни, забавни и мъдри. Обичат динамиката и знаят как да реагират в трудни ситуации. В любовта сърцето им трудно може да бъде пленено, но влюбят ли се, държат много на половинката си.

Снимка: Photl.com

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 9 години )
0 rate up comment 4 rate down comment
аде бе ( преди 9 години )
По-големи глупости не мажахте ли да напишете!! Затова изпростява тоя народ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време