Свободно време

2015-та – Годината на дървената овца

Какво ще ни донесе Годината на дървената овца?

20.11.2014г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Според китайския астрологически календар, 2015 година е Годината на дървената овца. Тя ще настъпи на 4 февруари 2015. Първият ден от новата астрологическа година за китайците настъпва в първия ден от месеца на тигъра.

Китайската пролет, според тяхното летоброене, започва точно в 12 часа на обяд на 4 февруари. Пролетта е времето, в което слънцето навлиза в нова фаза на 315-степенния им зодиакален календар.

Какво ще ни донесе Годината на дървената овца в световен план?

Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб.

Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени, за които сте мечтали от много време. Планетарната подредба през тази година дава основание на китайските астролози да смятат, че има голяма реална възможност за осъществяване на промени от положителен характер както в световен план, така и в индивидуален.

Западните астролози потвърждават тези планетарни аспекти и положителния им характер, както и позицията им една спрямо друга. Различните зодиакални хороскопи за 2015 година подчертават цялостната тенденция към стабилизиране и общо подобрение.

В самия край на 2014 година Сатурн ще премине към зодия Стрелец. Това ще се отрази още през януари 2015, когато всички хора на планетата ще имат възможност да се убедят в промените. Много политически проблеми и икономически въпроси ще бъдат разгледани по нов начин.

Образователните проблеми ще бъдат изведени на преден план. Годината е много подходяща за завършване на висока образователна степен или представяне на кандидатура за дипломна квалификация.

Напрежението между Плутон и Уран, започнало още през 2012 година ще се облекчи през следващата. През първата половина на 2015-та ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. За човечеството ще настъпи и напредък в космическите изследвания.

Какво ще ни донесе Годината на дървената овца в личен план?

Щастливият елемент е основен фактор за това по какъв начин ще ви провърви в Годината на дървената овца. Този елемент в голяма степен определя съдбата на отделните зодиакални знаци. Годината на дървената овца съдържа елементи като дърво, огън и земя. Ако вашият щастлив елемент е някой от изброените, тогава 2015 ще ви донесе богатство в някаква степен.

Най-силният елемент на 2015 година е Земята. Затова хората, чийто елемент е именно тя, ще получат най-много ползи през тази година.

Елементът Дърво също показва силна енергия през следващата година. Представителите на зодиакалните знаци с този елемент е добре да се сдобият със зелена дървена овца за късмет.

Родени под знака на Дървената овца

От 19 февруари 1931 г. до 5 февруари 1932 г.
ОТ 5 февруари 1943 г. до 24 януари 1944 г.
От 24 януари 1955 г. до 11 февруари 1956 г.
От 9 февруари 1967 г. до 29 януари 1968 г.
От 28 януари 1979 г. до 15 февруари 1980 г.
От 15 февруари 1991 г. до 3 февруари 1992 г.
От 1 февруари 2003 г. до 21 януари 2004 г.

Свързани статии

Хората, родени в годината на овцата са творчески натури. Те са упорити и постигат успех рано или късно. Процъфтяват във всички изкуства, имат богата палитра от таланти. Лесно се учат на нови неща.

Обожават да пътуват и търсят любовта навсякъде. Представителите на тази китайска зодия са артистични, вдъхновени, съпричастни и креативни. Те ценят красотата във всичките й форми и обичат живота.

Те са интроспективни личности, обърнати към вътрешния си мир. Родените в годината на овцата имат кармата да се борят в младостта си с много препятствия, но в късните си години берат плодовете на усилията си.

Овцата в китайската астрология символизира щастие, мир и изобилие. Мекотата на агнешката вълна не може да скрие желанието им за независимост. Те са способни да оцелеят във всякакви условия, независимо колко трудни са те.

Овцата може да бъде спокойна, очарователна и безкрайно съсредоточена. Тя е отдаден и съвестен професионалист, който трудно прави компромиси с ценностите си.

В любовта овцата не се противопоставя, когато не е съгласна с нещо, тя просто го прави!

Коментирай