Свободно време

Любовен хороскоп за 24–30 ноември 2014

Необвързаните имат шанса да срещнат нова любов

24.11.2014г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Разговорите за необичайни теми ще бъдат особено стимулиращи за връзката ви с любимия човек. Може да се наложи да вземете общо решение, за което ще бъдете в пълна хармония с половинката. Сексът ще бъде водещ за Везните през последната седмица на ноември.

Скорпион

Комуникацията между вас и любимия човек няма да върви особено гладко. Вълнуват ви въпроси, свързани с общото ви бъдеще и това до някаква степен ви кара да се чувствате несигурни. Не отлагайте във времето разговорите, а покажете какви са вашите очаквания.

Стрелец

Позицията на Венера спрямо Уран ще бъде достатъчно добра, за да усетите прилив на романтика и любов във вашия живот. Ако все още търсите любовта, имате големи шансове да я срещнете.

Свързани статии

Козирог

През тази седмица Козирозите ще се отдадат на повече интимни моменти с половинката. Романтиката силно ще се усеща между вас и момента е подходящ за романтични изненади или пътувания. За необвързаните Козирози ще бъде фантастична седмица, в която ще имат възможността да поставят ново начало в любовния си живот. Бъдете отворени към възможностите!

Водолей

Седмицата ще бъде динамична в сектора на любовта за необвързаните представители на зодията. Възможността да започнете нов контакт и флирт се крие на някакво социално събитие или някой, който е привлякъл вниманието ви в социалните мрежи.

Риби

Възползвайте се максимално от вашите успехи в кариерата, за да впечатлите някой специален за вас човек. Това може да е личност, която скоро сте срещнали или ще срещнете. Но химия между вас ще има. Ако вече имате любим човек до себе си, ще имате възможността да затвърдите вашата връзка и да се отдадете на повече романтика.

Снимки: thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
Здраве и красота