Свободно време

10 типа приятели във Фейсбук, които всеки има

Приятелят „Аз се чувствам“

07.01.2015г. / 14 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Те са позитивни или крайно отрицателно настроени, някои от тях могат да бъдат наречени спамери, други искат да покажат че се вълнуват и „разбират“ от политика и футбол, а трети са отегчителни до болка. Познахте ли ги? Вашите приятели във Фейсбук.

Тук са още 10 типа приятели, с които всеки от нас общува в социалната мрежа.

Момичето, което постоянно е влюбено

Тя е лудо влюбена в приятеля си и това няма как да бъде подминато, защото всеки неин статус или снимка демонстрира прилив на силни чувства. Винаги държи да сподели със своите приятели в социалната мрежа как любимият я е изненадал, как в романтична обстановка се радват на любовта си и т. н.

Парти типа

Тя или той във всеки ден намират поводи за забавления. Никога не пропускат да се чекнат от баровете и заведенията, които посещават, а някъде към полунощ задължително качват и няколко парти снимки, за да могат всичките им приятели във Фейсбук да усетят тяхната емоция.

На сутринта винаги се оплакват в драматичен статус за страничните ефекти на махмурлука.

Приятелят „Аз се чувствам“

Този тип приятели държат да ви информират за всичко и по всяко време на деня в статус и с подходяща емотиконка. Дори и това да е моментът, в който четат хубава книга или гледат нов филм, те държат всички да знаят какви са моментните им емоции.

Най-досадното в случая е, че тези приятели едва ли се замислят, че вие всъщност може да не се интересувате от това как се чувстват те.

Момичето с разбитото сърце

Тя е повече от драматична, защото нейното сърце е отново „разбито“. От статусите й лъха самота, самосъжаление, обиди към бившия. Толкова е натоварваща, че вие отдавна сте се възползвали от настройките на социалната мрежа и за щастие вече не виждате какво споделя с вас.

Пътешественикът

Той постоянно е на път. Днес е във Виена, утре във Франция, после някъде по планинските върхове. Заснема и най-малката подробност от своите пътувания. Ако погледнете профила му и албумите със снимки, сякаш разглеждате снимков материал на National Geographic.

Вдъхновителят

Той е умен и интересен като личност. Знае, че аудиторията във Фейсбук следи неговите постове и често споделя вдъхновяващи цитати, мисли и фотографии, които наистина действат зареждащо и мотивиращо.

Момичето тип „кифла“

Тя има хиляди приятели във Фейсбук, повечето снимки са й по бански или бельо и няма как да не е така, защото тя има страхотна фигура. Снимките й събират по 500 лайка, а момчетата се надпреварват да й правят комплименти. Единственото, което ви утешава е, че тя е по-глупава от вас.

Приятелят, който не спира да играе

Той прекарва време в социалната мрежа предимно, за да играе на разни игри. Разбира се не пропуска възможност да ви изпрати покана за всяка следваща игра, която открива.

Свързани статии

Майките с бебетата

В началото бе сладко и забавно, но се превърна в досада. Майките с бебета не спират да отразяват всеки свой ден в социалната мрежа. Затрупват ви с ненужна информация, бебешки снимки, поне 50 на ден и покани да харесате снимката на тяхното бебе, което е участник в конкурса „Най-сладкото бебе“.

Приятелят „лайк“

Тези приятели сякаш не излизат от Фейсбук. Винаги виждат вашите постове и снимки и не пропускат да ги харесат и коментират. Това понякога ви кара да се чувствате неудобно от факта, че вие никога не харесвате техни публикации.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
Свободно време