Свободно време

Годишен хороскоп за годината на Козата – част първа

Какво ви очаква?

19.02.2015г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Thinkstock

Снимки: Thinkstock

Тигър

Родените в годините 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 са под знака на Тигъра.

Тигърът е достолепен и Козата се отнася към него с уважение. При това те двамата обикновено обитават една и съща територия, което неминуемо предизвиква сблъсък на интереси. В интерес на Тигъра е да бъде сдържан в годината на Козата. Ще си спести доста неприятности. Тигърът трябва да положи старание и да се представи колкото е възможно по-добре, за да подобри качеството на живота си.

Както семейните, така и необвързаните Тигри ще имат доста възможности за създаване на нови любовни връзки. И ако за несемейните основната цел ще е сексът, то семейните ще търсят начин да удовлетворят егото си. Преценете добре дали си заслужава заради мимолетен флирт да слагате на карта изграденото до момента.

Професионалният напредък на Тигъра ще е съпроводен с доста затруднения. Ще е необходима добра организация и гъвкав подход, за да запази позициите си. Конкуренцията няма да е за подценяване и Тигърът трябва разумно да преценява възможностите си.

Да бъде готов за компромиси, за съвместна дейност и за допълнителни усилия, ако иска не просто да докаже професионализма, но и да повиши доходите си.

Идеите на Тигъра ще намерят привърженици, ако съумее да ги представи по подходящ начин. Спокойният тон, разбираемите аргументи и дружелюбната усмивка определено ще са сред задължителните условия за успешна комуникация.

Доходите ще са пряко свързани с умението на Тигъра да реагира светкавично на непрекъснато променящите се условия. Разходите ще са твърде променливи и на моменти ще се налага да се ползват част от запасите или дори банков кредит, но това е крайна мярка.

Преди да пристъпи към такова решение Тигърът трябва да прецени реално дали е в състояние да спази условията по договора.

Здравословните проблеми, доколкото ги има, ще са свързани предимно с липсата на режим за труд и почивка, недостатъчния сън и лошите хранителни навици на Тигъра. Възможно е да дадат отражение върху храносмилателната система и жлезите с вътрешна секреция. Не бива да се отлага консултацията с ендокринолог, последствията ще са твърде неприятни.

Заек

Родените в годините 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 са под знака на Заека.

Животът на Заека в годината на Козата, условно казано, ще се раздели на два периода – преди настъпването на есента и след нея. В началото събитията ще се развиват с шеметна скорост, Заекът буквално ще се раздава на всички и за всичко.

Ще създаде нови запознанства, ще преживее вълнуващи емоции. Малко предпазливост в този момент няма да е излишна, защото ще се намерят и хора, готови да се възползват от добротата на Заека.

През втория период обстановката ще е по-спокойна, Заекът ще има възможност да отдъхне и да обмисли подходящ начин, чрез който да преодолее някои доста сериозни проблеми, свързани с личния живот.

Любовният и семеен живот на Заека в годината на Козата едва ли ще може да се нарече „безоблачен“. Напротив, ще е изпълнен с нелогични и на пръв поглед с нищо непредизвикани конфликти.

В интерес на Заека е да реагира спокойно и да се опита да разбере причините. Вероятно ще са свързани с неоснователна подозрителност у партньора, вследствие прекалената заетост на Заека. При необвързаните ситуацията ще е доста по-различна. В годината на Козата те може най-после да срещнат „личността на живота си“ и да успокоят емоциите.

Свързани статии

В професионален план ситуацията е много интересна. Колкото са по-трудни поставените задачи, толкова по-лесно ще се справя и толкова по-бързо ще напредва. Заекът ще е много убедителен в годината на Козата и това ще му спечели съмишленици. В основата на всичко ще са решителните действия и творческият подход.

Финансовото състояние на Заека ще е пряко свързано с умението му да прави икономии. Колкото по-разумни и обосновани са разходите, толкова по-стабилни и регулярни ще са приходите.

Заекът ще си постави поне една цел, изискваща висока финансова наличност, като например покупка на имот, и ще ориентира усилията си в нейната реализация, като остави всички останали покупки на заден план.

Желателно е да избягва сблъсъците с държавната администрация, които може да предизвикат непредвидени разходи във вид на глоби, такси и други.

Заекът принципно е привърженик на здравословния начин на живот, което му осигурява стабилно здраве. Важен фактор в случая са превантивните мерки и профилактиката. За страдащите от хронични оплаквания е препоръчително да провеждат регулярни изследвания и да следят състоянието си грижливо, за да избегнат усложнения.

Снимки: Thinkstock

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай