Свободно време

Любовен хороскоп за 23 февруари – 1 март 2015

Голяма част от зодиакалните знаци ще заздравят връзките си

23.02.2015г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Седмицата ще бъде хубава както за необвързаните Везни, така и за обвързаните. Самотните имат шанс да срещнат нова любов, а тези, които имат любим човек до себе си, ще получат достатъчно вълнения, които ще бъдат по техен вкус. Дните ще бъдат прекрасни, ако с половинката ви трябва да взимате важни решения.

Скорпион

Може да не е най-романтичната седмица, но ще бъде добре структурирана в сравнение с предишни. Работата ще отнема голяма част от времето, в което може да сте с любимия човек. Мобилизирайте се и си оставете малко време за романтика.

Стрелец

Вие със сигурност сте едни от щастливците в любовта тази седмица! С Венера и Марс, които се движат в сектора на любовта, няма да ви бъде скучно. Ако в живота ви има някаква любовна афера, то тя може да прерасне в романтична връзка. Ако вече сте открили любовта, не забравяйте да покажете повече внимание към любимия човек.

Свързани статии

Козирог

В последната седмица на февруари обвързаните Козирози ще бъдат изправени пред разрешаването на малък семеен проблем. Възможно е някои от вас да планират и общо съжителство и тази седмица това да стане факт. Бъдете търпеливи един към друг и поканете романтиката в живота ви.

Водолей

Позицията на Марс, Венера и Меркурий ще предостави изключително добра възможност за комуникация с партньора. Възможно е да сбъднете някаква обща мечта, изобщо предстоят ви вълнуващи дни в сектора на любовта.

Риби

Ако имате проблеми с вземането на решение, което е свързано с вашата кариера, добре е да поискате съвет от любимия човек. Извън мислите за работа, любовният ви живот ще върви хармонично. Самотните Риби е добре да разнообразят социалния живот, ако искат да намерят нова любов.

Снимки: Thinkstock

Коментирай