Всичко за зодиите

Свекърва според зодията

Свекървата Стрелец може да бъде ваша добра приятелка

11.03.2015г. / 13 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Тя стои пред вас. В целия си ръст, с проницателен поглед, който не спира да ви изучава, с фалшива усмивка и подправена любезност. Свекървата! Кошмарът на всяка снаха!

Ако вече сте встъпили в брак или обмисляте да го направите, вижте каква свекърва ви се е паднала според зодиакалния й знак. И не се подвеждайте по положителните характеристики, определени от звездите. На свекървите никога не трябва да се има пълно доверие.

Овен

Свекървата родена под знака на зодия Овен е динамична и социална личност, но и изпълнена с напрежение и нервност. Нейната прекалена загриженост, но и егоизъм могат да създадат сериозни проблеми в отношенията. Що се отнася до внуците, свекървата Овен обича децата, помага в отглеждането им, но смята нейните възпитателни методи за най-правилни.

Ако някой се опита да я убеди в обратното, става войнствено настроена. Винаги се стреми да демонстрира своята загриженост към сина си и смята, че тя знае най-добре от какво той се нуждае.

Телец

Свекървата Телец е доста консервативна, с високоразвито чувство за скептицизъм и логика. Тя е склонна да проявява деспотизъм не само към собствените и деца, но и към семейството като цяло. За да се справите с трудния й характер, опитайте да не бъдете силно критични към нея, въпреки остарелите й разбирания за живота. Обича да получава внимание и малки подаръци без повод.

Близнаци

Ако вашата свекърва е родена под знака на зодия Близнаци, знайте че тя обича да спори. Обича да се бърка в почти всичко и особено държи членовете на семейството да развиват своята духовност и да бъдат успешни и добре образовани. От друга страна е доста забавна и добър слушател.

Рак

Свекървата от зодия Рак е много чувствителна, тя е със силен майчин инстинкт. Не е изключено когато правите планове да заживеете с партньора, тя да предложи да се преместите при нея.

Има силно развито чувство за собственичество към синовете, може да се каже, че е доста обсебваща и често се бърка във взаимоотношенията на младите. От друга страна е добра детегледачка. Но струват ли си драмите за няколко часа гледане на децата?

Лъв

В случай, че вие сте темпераментна личност ще ви бъде по-трудно да се синхронизирате със свекървата – Лъв. Тя обича да бъде лидер в дома и често проявява строгост при възпитанието на внуците, защото държи те да бъдат добре възпитани и образовани. Ако искате да постигнете разбирателство с нея, показвайте по-често уважение към мнението й, както и подкрепа.

Дева

Свекървата Дева често може да бъде определена като хипохондрик, както и като личност, която има силно аналитично и критично отношение към всички. Не се съмнявайте, че често ще получавате забележки за вашите недостатъци и грешки. Тя обича реда и домакинството и почти винаги е готова да помогне в готварски нужди и грижи за децата.

Коментирай