Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 март 2015

Бъдете на крилете на любовта

16.03.2015г. / 10 24ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Ще настъпят промени в сектора на любовта, които няма да са положителни. Динамиката на партньорството и вътрешни проблеми са теми, които ще продължат да изискват вашето внимание и решение. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Във вторник, планетата на любовта Венера ще влезе в сектор на взаимоотношения и ще се задържи в тази диаграма до 11 април. За обвързаните Скорпиони това ще донесе допълнително хармония и чувственост.

Ако нямате половинка до себе си не се тревожете. Звездите показват, че съвсем скоро има потенциал да срещнете нова любов.

Стрелец

Имате още няколко дни, в които да се порадвате на благоприятната позиция на Венера. След вторник вниманието ви ще се фокусира повече върху работата и здравето. Някои от Стрелците ще бъдат изправени пред офис романтика.

Свързани статии

Козирог

Пригответе се за романтика! Във вторник Венера ще влезе в сектора на любовта и ще се задържи там до втората седмица на април. През това време ще имате изобилие от космическа подкрепа да се запознаете с някоя нова интересна личност или ще затвърдите любовната си връзка. Обвързаните Козирози ще се чувстват така, сякаш са на крилете на любовта.

Водолей

Ако скоро сте започнали нова любовна връзка, периодът е подходящ да представите вашата половинка пред семейството си. След вторник започва период, който ще ви даде мощна подкрепа в сектора на любовта. Ако правите планове за общо съжителство, сега е моментът да се съберете под един покрив.

Риби

Голям романтичен потенциал има и за Рибите. Ще ви бъде лесно да общувате с любимия човек, а тези от вас, които търсят нова любов, нека бъдат готови за едно ново вълнуващо начало.

Снимки: Thinkstock

Коментирай