Свободно време

Какво показва за вас любимият ви цвят

Използвайте силата на цветовете

16.03.2015г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Зелен

Цветът на хармонията и баланса, символизиращ надежда, подновяване и мир, обикновено е харесван от нежните и искрени натури. Хората, които предпочитат този цвят са откровени, доста общителни и избягват кавгите. Понякога проявяват твърде голяма скромност и търпеливост. Те обикновено са изключително ерудирани и уважавани.

Син

Синият цвят е цветът, който носи спокойствие, създава подходяща атмосфера за размисли, презареждане, изхвърляне на негативните емоции. Любителите на синьото са упорити личности, чувствителни, мъдри и верни приятели. Въпреки това те са склонни често да изпитват безпокойство, да проявяват излишна предпазливост и мнителност.

Синьозелено

Ако сред изброените цветове тази комбинация е ваша любима, то вие сте взискателни, балансиращи и привлекателни личности. Хората, които предпочитат синьозелените нюанси са чувствителни, интелигентни, изискани, упорити и стабилни. Имат отличен вкус и обикновено са учтиви и чаровни.

Тюркоаз

Вие притежавате комбинация от въображение, оригинално мислене. Често предпочитате само да действате, сложните ситуации не могат да ви уплашат.

Цвят на лавандула

Лилавите нюанси са царствените цветове, цветовете на лукса и изобилието. Ако вие обичате лилаво, то за вас може да се каже, че се стремите винаги към върховете. Искате да бъдете заобиколени от лукс, харесвате изисканите неща.

Също така сте доста креативни, очарователни и приветствате благородните каузи. Вие сте уникални, темпераментни, експанзивни и артистични, а в кариерата постигате големи успехи.

Свързани статии

Кафяв

В случай, че предпочитате кафявия цвят, вие сте изключително търпелив човек, здраво стъпил на земята, стабилен, надежден, но и консервативен. Често сте и импулсивни, понякога проявявате нетактичност, твърде упорити и непреклонни сте.

Сив

Сивият цвят е цветът на повишеното внимание и компромисите. Тези, които предпочитат да носят сиво търсят спокойствие и тишина и често работят усилено без заслуженото им възнаграждение. Имат добри бизнес възможности и често преминават през възходи и падения.

Черен

Ако предпочитате черния цвят, то вие винаги впечатлявате без да търсите този ефект. За околните сте малко мистериозни. За любителите на черното е характерно, че нерядко потискат своите желания, емоции, което предполага скрити дълбочини и вътрешни копнежи.

Снимки: Thinkstock

Коментирай