Свободно време

Любовен хороскоп за 30 март – 5 април 2015

Дните са подходящи за започване на нова любов

30.03.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

В понеделник вие и вашата половинка ще се насладите на най-чувствената и съблазнителна романтична среща. Вярвате или не, има големи шансове любовта ви да прогресира. Във вторник Марс навлиза във вашия сектор на интимността и ще се задържи там до 11 май. Ще се свържете с партньора не само на физическо ниво, но и на духовно.

Скорпион

Още в началото на седмицата обвързаните Скорпиони ще имат възможността да обсъдят важен въпрос с любимия човек. Вероятно ще стартирате общ проект, който ще ви донесе допълнителни печалби или ще обсъдите бъдещето на вашата връзка. Крайният резултат ще бъде във ваша полза.

Стрелец

Офис романтика може да премине от невинен флирт в страстна любов. Ще проявите смелост един към друг и ще се осмелите да се борите за любовта си, въпреки риска от офис клюки. Привличането между вас е магнетично, затова отдайте му се.

Свързани статии

Козирог

Всяка част от вас ще бъде съсредоточена върху любовния ви живот. След вторник позицията на Марс ще създаде благоприятен период за вас и любимия ви човек. През следващите няколко седмици ще имате възможността да преследвате заедно удоволствията, особено сексуалните.

Водолей

Любовният живот на обвързаните Водолеи ще бъде хармоничен. В четвъртък е възможно да вземете взаимноизгодно решение. За тези от вас, които търсят нова любов, периодът е подходящ за създаване на нови социални контакти.

Риби

Влюбените Риби и през тези дни ще се чувстват на седмото небе. Не пропускайте да организирате кратко пътуване или някаква друга романтична изненада, в която да сте насаме с любимия човек.

Снимки: Thinkstock

Коментирай