Свободно време

Хороскоп за април 2015

Вижте какво ви очаква през новия месец

02.04.2015г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Дева

Професионалните задължения ще са малко повече от обикновено, но благодарение на присъщата ви точност, добра организация и умение да работите в екип, ще се справите почти без затруднения. Повечето дейности, с които се захващате няма да дадат незабавни резултати, но ще са стабилна основа за успех на бъдещите ви проекти.

Едновременно с това ще дадете ход на някои изоставени задачи, за чието изпълнение не е имало достатъчно подходящи условия. Прегледайте ги основно. Ще успеете да обновите част от детайлите и да отстраните някои пропуски, които са връщали работата ви назад.

Финансовото ви състояние е стабилно и не е изключено да получите допълнителни постъпления от продажба на недвижимо имущество. Преценявайте реално ресурсите, с които разполагате. Важно е да запазите доверието на деловите си партньори.

Везни

Въздействието ви е осезателно и бихте могли да привлечете на своя страна точно подкрепата, от която имате нужда. При това става дума не само за деловите, но и за личните ви взаимоотношения. Не се учудвайте, ако околните се опитват да насочат вниманието ви за изпълнение не на собствените си, а на вашите идеи.

Единственото, което ви остава в този случай е да се възползвате. Освен това благодарение на участието ви ще се създадат много добри отношения между старите колеги и новите познати. Обстановката ще е достатъчно хармонична, за да осигури условия за резултатна работа.

Финансовите ви постъпления ще са по-малко от очакваните, а разходите, особено свързаните със семейството, може леко да се повишат. Ще се справите, но с цената на някои допустими ограничения.

Скорпион

Енергийното ви ниво е стабилно и през този месец ще сте изключително работоспособни. Мисълта ви също е светкавична и благодарение на някои бързи и доста ефективни решения ще отстраните или някакви съществуващи формални ограничения, или хора, които умишлено ви създават проблеми. Ще ви възложат допълнителни задачи.

Първоначално ситуацията може да ви изглежда непосилна, но въпреки това не се отказвайте. Използвайте момента, за да покажете най-добрите си качества и да си осигурите подкрепата на хора от всякакви нива. Паричните постъпления няма да са високи, но пък ще са на време. Има вероятност да получите заплащане за някаква дейност, извършена преди доста време.

Стрелец

Има едно-единствено условие да се справите с всичко започнато и то е вие да ръководите процесите. Ще се наложи да довършите не една задача и всички те ще се окажат от сложни по-сложни. Анализирайте фактите и действайте мащабно. Оставете детайлите за изпълнителите, а вие преценявайте ефекта в перспектива.

Част от напредъка ви зависи от бързината на реакциите. Възползвайте се от изгодните оферти, независимо че ще са свързани с повече разходи. Скоро ще разберете, че и приходите от тях ще са далеч по-високи от предвижданията ви. Разходите ви ще са по-големи от обичайните.

Вероятно ще се наложи да използвате запасите си или да търсите заеми. По-добре използвайте възможностите на банките, отколкото на фирмите за бързо кредитиране.

Козирог

Грижите ви през този месец, доколкото ги има, ще са свързани с дома, семейството и уреждане на битови въпроси. Близките ви ще разчитат на вас почти изцяло, а не е изключено да има добри условия за започване на някакъв ремонт у дома. Що се отнася до решаването на професионалните въпроси и тези, свързани с бизнеса, то там трябва да проявите повече фантазия и повече решителност.

Ориентирайте се към прилагане на нови методи на работа или към промяна на организацията. Може да се наложи да купите нова техника, технологии, софтуер. Ще е свързано с допълнителни разходи, но при всички случаи ще повиши ефективността от работата ви.

Приемете част от тези разходи като изгодна и най-вече нужна инвестиция. Отделете и средства за свободното си време. Това също е вид инвестиция, но в здравето и добрия ви социален статус.

Водолей

Месецът ще е наситен с разнообразни събития и ще подтиква към бързи реакции, но „бързи“ съвсем не значи прибързани. Обмисляйте решенията си и преценявайте обективно ресурсите, с които разполагате. Не започвайте нещо с идеята „по-късно ще компенсирам липсите и загубите“, защото не само няма да ги компенсирате, а може и да загубите доверието на хората, които са съгласни да ви помогнат.

Най-важният фактор за напредък е наличието на точна, вярна и навременна информация. Набавяйте си я самостоятелно и не се осланяйте на чужд опит. Ще имате възможност да преподпишете част от старите си договори или да ги подновите.

Свързани статии

Възползвайте се на всяка цена, но се постарайте да си осигурите по-дълги срокове за реализация. Приходите ви няма да са много, но ще са сигурни. Едва ли ще се наложи да правите допълнителни разходи.

Риби

Събитията през този месец ще са твърде противоречиви. Ако в бизнеса или в професионален план постигнете добри резултати, то в личните отношения ще преживеете някакво разочарование. Едва ли ще успеете да осъществите всичките си планове и във ваша полза е да реагирате не според предварителните си замисли, а съобразявайки се с динамично променящата се реалност.

Ще получите непредвидени приходи, но пък и ще се наложи да спрете изпълнението на някакъв проект. Не съжалявайте, защото макар и неприятна, ситуацията ще се окаже във ваша полза. Ще избегнете некачествена покупка, за която след време бихте съжалявали много.

Отношенията с близките или членовете на семейството ще са леко дистантни и може би леко изнервящи. Избягвайте обсъждането на спорни въпроси.

Снимки: Thinkstock

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай