Свободно време

Хороскоп за месец май 2015

Любов и материални придобивки за някои от представителите на зодиакалните знаци

01.05.2015г. / 12 36ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Ще сте заети преди всичко с рутинни задачи. Действайте с привичното си темпо. Точно сега няма смисъл да бързате и да се натоварвате с прекалено много ангажименти. Много по-полезно ще е да довършите започнатото, да прегледате резултатите подробно, да отстраните грешките или да наваксате пропуските, които ви безпокоят.

Както се казва, напредвайте с малки крачки, но редовно. За вас е добре, че този месец ще е сравнително спокоен. Ще възстановите енергетиката си и ще стабилизирате психическото състояние. Разбира се, ако сами не започнете да се натоварвате с чужди грижи и да се вкарвате в проблеми, които ни най-малко не ви засягат.

Финансовото ви състояние е нестабилно и такова ще остане, защото вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи, свързани с някакъв празник или тържество.

Скорпион

Някои представители на вашия знак ще са много доволни от преживяното през този месец, а други – абсолютно разочаровани. Разликата е свързана със собствените ви реакции. Или ще анализирате старите си грешки и няма да ги допускате, или ще проявите самонадеяност и ще натрупате нова поредица от негативи.

Естествено, че може да постигнете по-добрия резултат, стига да не бързате и да следвате разума, а не емоциите. Обсъждайте съмненията си. Съветвайте се за детайли, които не са ви съвсем ясни, преценявайте финансовия резултат от действията си и не се надявайте на огромни успехи в далечното бъдеще, ако вече сте претърпели финансови загуби в близкото минало.

Приходите ви ще са стабилни, но независимо от това не е желателно да правите големи инвестиции, а още по-малко да ползвате кредити. Внимавайте на кого се доверявате и как разпределяте съвместната работа. Спазвайте правилата и оформяйте документите си веднага.

Стрелец

Един от странните ви месеци. Почти нищо няма да се случва така, както си го представяте или както сте го планирали предварително. Може да ви се стори, че работата буквално ви се изхлъзва между пръстите, парите – също. Не се стресирайте, а мислете обективно и реално. Пътуване, което подготвяте или поне предвиждате няма да се осъществи.

За сметка на това ще ви възложат допълнителна работа, с която ще се наложи да се справите много бързо. И докато се ядосвате за едното ще се получи така, че да се радвате на резултатите от другото. И ще установите колко е вярно твърдението „всяко зло – за добро”.

Ще получите допълнителни приходи, с които точно ще успеете да „закърпите положението”. Постарайте се да съчетаете желанията с възможностите си доколкото може.

Козирог

Месец май няма да ви е от най-лесните, от гледна точка на усилията, които ще се изискват от вас, за да реализирате набелязаните планове, но пък ще е много важен от гледна точка на промените, които ще се случат.

Всъщност, вие очаквате тези промени и от доста време ги подготвяте, но съвсем не предполагате, че вече „им е дошло времето”. А то наистина е така и ще бъде нещо като заслужена награда за усилията ви.

Работата ще е свързана по-скоро с това, че трябва да действате бързо, отколкото с нещо ново и непознато, което би ви създало нервно напрежение. Не се въздържайте от това да потърсите помощ, напротив. Колкото сте по-активни в това направление, толкова повече време ще ви остане за отдих. За приходите си може да не се безпокоите, те ще са стабилни.

Свързани статии

Водолей

Събитията през този месец ще са доста странни, защото дейности, които добре познавате и с които принципно се справяте може да се окажат неуспешни и обратно – новите непознати занимания да завършат с неочаквано добри резултати. Не е желателно да действате прекалено интензивно и с високо темпо, нито пък да надценявате възможностите си.

Освен това много внимателно преценявайте чуждото участие във вашата работа. Хора, на които разчитате може да ви подведат и дори това да не е свързано с огромни неприятности, най-малкото ще ви докара до нервно напрежение. Във финансово отношение ситуацията ще остане без промени. В личен план са възможни леки, но преодолими конфликти.

Риби 

Плановете ви за този месец са прекалено амбициозни и до голяма степен нереални. Имате сили за всичко и бихте могли да се справите, стига да не разпилявате времето и вниманието си. Желателно е да не прекалявате с напрежението и да отделяте време за анализ на резултатите и обмисляне на подробностите.

Ще си спестите някои неудобства, свързани със здравето. Ще се наложи да предприемете непредвидено пътуване, но това не бива да ви безпокои. Резултатите ще са много по-добри от очакваното и ще ви заредят с много оптимизъм и самоувереност.

Част от набелязаните сделки ще отпаднат и по-добре. ще получите приходи само от завършените проекти. Ако са ви обещали авансово заплащане, не разчитайте, няма да ви се издължат. Разходите ви в по-голямата си част ще са свързани с уреждане на битови въпроси и покриване на ежедневни нужди.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Снимки: thinkstock

Коментирай
Свободно време