Свободно време

Александър Кадиев: Бих искал да си партнирам с Джак Никълсън

Вижте какво ни разказа Александър Кадиев за актьорската професия, за бащинството и за живота

04.06.2015г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Александър Кадиев

Александър Кадиев

Има ли актьор от световна величина, с който би искал да си партнираш?

Бих искал да си партнирам с Джак Никълсън и Кевин Спейси.

Какво ти дава ролята на водещ, в която се справяш брилянтно?

Много неща. Дава ми житейски опит, професионален опит. Дава ми една друга среда различна от актьорската и по-добър начин на живот.

В кои постановки можем да те гледаме?

Почитателите на театъра могат да ме гледат в Малък градски театър „Зад канала“. Там има много постановки, в които играя, например „Скъперникът“, „Лодка в гората“, „Балкански синдром“. Може да ме гледат на сцената на театър „Сълза и смях“ в „Горката Франция“, „Досадници“.

Има ли роля, която би искал да изиграеш?

Има много такива роли. Аз съм актьор отскоро, а актьорската професия е свързана с десетилетия работа. Надявам се през следващите години да ми се паднат да изиграя някои хубави, сериозни роли.

Как успяваш винаги да бъдеш толкова позитивен и да предаваш това настроение и на хората?

Това е въпрос и на характер, и на нагласа. Когато човек е нагласен, че животът е едно хубаво и красиво място, нещо, на което са ме учили майка ми и баща ми, това ти дава самочувствие и дава нагласата, че в действителност всичко би могло да бъде наред. И това нещо се изписва на лицето на човек.

За какво мечтаеш?

Мечтая си да сме здрави цялото семейство и да продължавам да имам работа без да спирам, защото аз обичам работата си, искам тя да върви много добре, за да може и животът ми да е добър.

Пожелание към читателите на Az-jenata.bg...

Моето пожелание към читателите на сайта е да вярват и да се уповават на себе си. Да разчитат на себе си и да знаят, че от тях зависи всичко. Да вярват на сърцето си и тяхната интуиция и нека знаят, че каквото чувстват най-добре, това е истината.

Коментирай