Свободно време

Датата на раждане разкрива личността (част първа)

Родените на 5-ти са пътешественици

06.08.2020г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Датата на раждане оказва голямо влияние върху нашата съдба и личностни характеристики. В Следващите редове може да проследите какво показва вашата дата на раждане, ако сте родени от първо до десето число. Очаквайте характеристиките и на останалите дати.

Датата на раждане разкрива личността (част втора)

Датата на раждане разкрива личността (част трета)

Ако сте родени в първия ден на месеца – Политикът

Пътят, който сте извървели до момента, трябва да ви е показал, че имате голям потенциал за лидерство. Вие сте мислители, добри комуникатори и оратори. Когато говорите сте повече от блестящи, а често в речите си включвате и собствените ви емоции. Въпреки твърдата външна обвивка, на моменти сте прекалено уязвими.

Ако сте родени на 2-ри – Тревожни

Вие сте топла и чувствителна личност, която кипи от енергия. Лесно създавате социални контакти и хората ви харесват. Недостатък, който трябва да се опитате да промените е вашата прекалена загриженост и тревожност. Обърнете повече внимание на себе си и се опитайте да намалите нивата на стрес.

Ако сте родени на 3-ти – Пеперуда

Вие сте адаптивна и гъвкава личност, но на моменти твърде отстъпчива. Сладкодумни сте, имате творчески дух, въпреки че често не завършвате започнатото. Чувствителни и лесно раними сте, особено в любовта.

Ако сте родени на 4-ти – Дисциплиниран

За вас може да се каже, че сте работохолици. Имате потенциал да развивате ръководните си качества. Склонни сте да премълчавате чувствата и да криете емоциите си от хората, защото смятате, че те не биха ги приели сериозно. Вашата рационалност е подарък от съдбата, но също така трябва да се научите да се освобождавате по-често от нея.

Ако сте родени на 5-ти – Пътешественик

Вие сте личност, която лесно се адаптира. Еднообразието не е по вкуса ви, ето защо вие разнообразявате живота си с чести пътувания. Имате бърз и гъвкав ум и лесно се отегчавате от еднообразието и рутината. Това от друга страна създава проблеми с отговорността ви към важните неща в живота.

Ако сте родени на 6-ти – Грижовен

Вие сте открита и честна личност, малко нетърпеливи, но винаги готови да помогнете на близки и приятели. Хората в обкръжението ви ви ценят и често се допитват до вашите съвети и помощ. Това е чудесно, но не пренебрегвайте собствените си нужди за сметка на чуждите.

Ако сте родени на 7-ми – Личност с интуиция

Обичате работата си и давате всичко от себе си, за да постигате големи успехи. Идеалната за вас работна среда е тази, в която може да се затворите в собствения си ум и да останете насаме със себе си. Предпочитате да работите от дома или интернет кафето. Имате необичайно силна интуиция, която рядко ви лъже.

Ако сте родени на 8-ми – Иноватор

Вашите креативни идеи нямат край. Ако до момента не сте започнали свой собствен бизнес, помислете дали не е добре да се развиете и в тази посока. Рождената ви дата предполага постигането на финансови успехи. Имате правилна преценка за хората, а към парите винаги се отнасяте с уважение.

Свързани статии

Ако сте родени на 9-ти – Хуманен

Обичате да работите в екип и да бъдете част от социални проекти. Винаги сте толерантни и давате повече, отколкото получавате. Чувствителни сте, но именно тази ви черта ви прави толкова хуманни.

Ако сте родени на 10-ти – Изпълнителният

Подобно на тези, които са родени в първия ден от месеца, за вас също може да се каже, че е отредено да бъдете лидери. Знаете как да се владеете, когато сте пред публика или на служебна среща. Уверени и решителни сте и винаги искате да доминирате.

Снимка: istock

Коментирай