Свободно време

Местата в Лозенец свършиха заради концерта на „Фондацията“

Серията вина VERANO AZUR подкрепя музикалната проява на топартистите

30.07.2015г. / 15 47ч.
Мария Дуковска
Фондацията по време на концерт.

Фондацията по време на концерт.

За 31 юли, когато е концертът на групата „Фондацията“ в Лозенец, места в курортното градче няма, разказаха собственици на хотели.

Интересът към събитието е огромен, като се очаква то да даде старт и на най-пиковия и купонджийски период в летния сезон.

Събитието се осъществява с подкрепата на серията вина VERANO AZUR, които в последните години активно подкрепят българското изкуство.

„Още от незабравимите концерти на Лили Иванова на брега в Лозенец и Операта в София, невероятния фестивал Summer in Pixels, хитовата постановка „Свалячи“, марката ни подкрепя“, коментира собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов и определи концертът на „Фондацията“ като събитието на лятото за любителите на българската попмузика.

Групата обединява музикалните легенди Кирил Маричков от „Щурците“, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от БТР, Венко Поромански от Група „Те“ и Дони от Дони и Момчил. Специално за концерта на Hacienda ще бъде изградена допълнителна сцена. Очаква се музикантите да пристигнат с два тира техника.

На място посетителите ще могат да опитат бялото и розе виното от серията VERANO AZUR. „Радваме се, че можем да подкрепим хубавата българска музика и то изпълнена на брега на морето. Смятаме, че тя олицетворява всичко, което сме вложили в създаването на тази серия вина – лятно, плаж, щастие, положителни емоции.“, коментираха спонсорите.

Българското Сен Тропе, както наричат Лозенец, се превърна в топдестинация за известните в последните години.

Това лято там бяха забелязани да купонясват Графа, Жана Бергендорф, актьорът Дарин Ангелов, популярни манекенки, тв водещи, продуценти и други.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
leo ( преди 8 години )
нямам търпение, обожава Кирил Маричков! А комбинацията с другите звезди на БГ сцената е уникална!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време