Свободно време

Хороскоп за месец август 2015

Нова работа за Близнаците

04.08.2015г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни


Почти през целия период ще ви владее усещането за спокойствие и стабилност. И не напразно, предстои ви един благоприятен месец, когато можете да реализирате и най-смелите си планове. Стартирайте с най-трудните или онези, които ви изглеждат най-нереални. Дайте воля на въображението си.

Ще ви хрумнат наистина невероятни идеи и всичко ще се случва като на шега. За ваша радост, винаги ще има и кой да ви съдейства, да ви окуражи или посъветва в критичен момент. Независимо от успешната работа приходите няма да са по-високи от обикновено, така че постарайте се да запазите и разходите в обичайния им размер.

Бъдете предпазливи по време на шофиране, избягвайте рисковите маневри, съществува предпоставка за инцидент. Не се конфронтирайте с шефовете си. Те може да не са прави, но пък и вие няма да сте достатъчно убедителни или аргументирани, за да промените мнението им. Във ваша полза е да изчакате.

Романтичните отношения ще са източник на положителни емоции. Обаче, не се ентусиазирайте твърде много. Новата ви любовна връзка, доколкото я има ще е спонтанна и страстна, но краткотрайна.

Скорпион

Мислете бързо и подредете приоритетите си. Точно през август ще имате възможност да преодолеете много проблеми, да довършите много задачи и, най-общо казано, да промените живота си в положителна посока. С каквото и да се захванете ще се случи с пъти по-добре от първоначалните ви очаквания.

Ще получите непредвидени финансови постъпления. Ще ви върнат стар заем или ще ви платят остатък от работа, която сте свършили преди време. Не е изключено да ви зарадват с премия, награда или повишение на заплатата. Много е вероятно и да преминете на друга длъжност. По-интересна и по-перспективна в професионален план.

Личните отношения също обещават да са изпълнени с положителни емоции. Трудности ще изникнат само, ако се опитвате да поддържате няколко връзки едновременно. Едва ли ще запазите тайната си, а когато все пак ви уличат в полигамност ще е добре да заложите на чувството си за хумор, а не на инстинкта за самосъхранение.

Стрелец

В професионален план (или по отношение на бизнеса) ви предстои един доста спокоен период. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи за напредък, тъй като няма да имате подходящите условия да ги реализирате.

Много добре ще се справите с практически задачи, свързани с дома, бита и семейството. Идеи не ви липсват, финанси – също, така че следвайте фантазията си и я реализирайте на практика.

Приходите ви ще са в рамките на очакваното, разходите зависят изцяло от вас. Личните отношения ще са леко хладни и дистантни, но независимо от това не е желателно точно сега да анализирате, обсъждате и изяснявате причините. Намалете инициативата.

Козирог

Отделете време за анализ на постигнатото до момента. Опитайте се да прецените собствената си работа от различен ъгъл. Ще имате достатъчно добри възможности да промените онова, което не ви харесва както в личен, така и в професионален план, стига да не сте прекалено настоятелни и да не „навлизате“ в чужди територии.

Контролирайте лидерските си наклонности. Има вероятност опитите ви да наложите мнение да бъдат посрещнати с неодобрение. Не прекалявайте с разходите, приходите може да са по-ниски от очакванията ви. От вас зависи как ще се развият личните отношения. Не смесвайте романтичните със семейните, ако искате да си спестите досадни недоразумения.

Свързани статии

Водолей

Не сте в най-добрата си форма и не е от най-успешните ви месеци. Може да усетите силно вътрешно напрежение, неувереност, неудовлетвореност от самите себе си. Не се стресирайте излишно, съвсем скоро ситуацията ще се успокои.

Ще се справите много по-лесно, ако намалите контактите, действате самостоятелно и не се впускате в дълги, изтощителни разговори. Не допускайте някой да оказва влияние върху мнението или решенията ви. Не разчитайте на чужди финанси, ще претърпите загуби. Реагирайте гъвкаво на непрекъснато променящата се обстановка и се постарайте да не привличате вниманието към себе си.

Не е изключено да се разочаровате от любимия човек или от много близък приятел. Въздържайте се от крайни решения, докато не си изясните всички подробности.

Риби

През този месец всички около вас ще придобият усещането, че са на състезание. Толкова сте активни и неудържими, че дори хора, които ви познават твърде отдавна ще бъдат изненадани от реакциите ви. Желанието ви да свършите много работа за кратко време е прекрасно, но още по-прекрасно ще е, ако преценявате физическите си сили обективно и правите само онова, за което сте подготвени и за което имате достатъчно познания.

Не експериментирайте и не рискувайте. Финансовото ви положение ще е без промяна, а в личен план може да настъпят някои новости. Обикновено познанство може да придобие характер на флирт, че и нещо повече. Позабавлявайте се, но не очаквайте дълготрайна връзка.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Снимки: istock

Коментирай