Свободно време

Мика Стоичкова мечтае за красива сватба и бебе

Красавицата е повече от щастлива с новата си половинка

19.08.2015г. / 10 38ч.
Михаела Лазарова
Мика Стоичкова. Снимка: фейсбук Mikka Stoitchkov

Мика Стоичкова. Снимка: фейсбук Mikka Stoitchkov

Красива и щастливо влюбена. Невероятната Мика Стоичкова, сподели в интервю пред списание "LOVE style", че се чувства повече от щастлива с половинката си Айкут. Любовта им пламва преди година, като „виновник" за тяхната съдбовна среща и запознанство е баща й Христо Стоичков. Всичко започнало в Маями.

Още от първия миг, Мика разбрала, че това е нейното момче. Брюнетката споделя, че родители й приемат много добре връзката й, а тя мечтае за красива сватба и поне едно бебе.

Свързани статии

„И двамата не сме по големите събития, каквато би била една сватба, защото обичаме семплите неща. Ако някога се случи, ще е в много тесен кръг и по мое желание ще е на плажа. Ние ще сме боси и всичко ще е доста лежерно. По-скоро и двамата много желаем да имаме дете. Все още не работим по въпроса за бебе, но не мисля, че ще се забавим много”.

Що се отнася до бившата й половинка, Стоичкова споделя, че не поддържа връзка с актьора Иво Аръков. „Може би Иво има някаква надежда да се съберем, но аз ни най-малка! Тази врата за мен е категорично затворена....“.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Баба Братойка ( преди 8 години )
Малка нахална ***, добре че е дъртия орангутан с дебелото портомоне.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар