Свободно време

Любовен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Ако търсите своята сродна душа, има шанс да я срещнете

31.08.2015г. / 16 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Стрелец

Ако сте самотни и сте загубили надежда, че ще срещнете любовта, не се отказвайте! Има надежда да откриете точната за вас половинка. Вселената ще направи всичко възможно да отвори пред вас вратите за красива любов. Останалото зависи от действията и нагласата ви. 

Козирог

Възможно е през последните седмици вие и половинката ви, да сте имали предизвикателства или неудобни моменти в интимния живот. За щастие, след вторник, ще имате възможността да подобрите интимността, а след неделя ще се почувствате така, сякаш сте влезли в изцяло ново измерение в любовта. 

                                                        Снимка: istock

Водолей

През последните няколко седмици имахте хубави моменти, но и препятствия и всичко това се дължеше на ретроградната Венера. Ако сте положили усилия да запазите връзката си, през тези дни ще започнете да виждате наградата за вашия труд. Очакват ви любовни победи. 

Риби

Ако се намирате във връзка, бъдете себе си. Не се крийте зад фалшив образ, а покажете истинската си страна. Дори да има нещо, което трябва да бъде поправено, любимият човек ще ви окаже своята подкрепа. 


Коментирай