Свободно време

Начинът, по който приготвяте яйцата, издава личността ви

Ако обичате омлет, значи сте грижовна личност

18.09.2015г. / 09 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от първите неща, които се научаваме да приготвяме са яйцата. Има толкова разнообразни рецепти, които са не само оригинални, но и лесни. Вие как предпочитате да приготвяте яйцата? Оказва се, че има връзка между нашите предпочитания и характера ни. Прочетете и разберете какво показва за вас изборът ви.

Бъркани

Вие сте верен приятел. Консервативни сте, но винаги приятелски настроени. Лесно създавате нови познанства и сте душата на компанията.

Омлет

Ако обичате да приготвяте яйцата под формата на омлет, то вие сте грижовна личност. Каквото и да сготвите, то винаги е безумно вкусно. От друга страна, извън кулинарията сте малко пасивни и често позволявате на другите да ви засенчват.

На очи

За тези, които предпочитат яйцата на очи може да се каже, че са авантюристи. Обичат да пътуват и да прекарват дълги часове на плажа с книга в ръка. Екстровертни личности са, а в любовта обичат разнообразието, ето защо трудно създават дълготрайни връзки.

Забулени

За вас може да се каже, че сте старомодни и срамежливи. Трябва ви време да се доверите и трудно създавате приятелства. Въпреки че сте спокойна личност, винаги искате да изпъквате, а на моменти сте завистливи.

Рохки

Имате мистериозна и неуловима душа. Държите много на кариерата, имате изтънчен вкус, класа, красота и следвате целите си. Оценявате себе си като успешна личност, но в любовта сте по-често самотни. Не се променяте за всеки и именно затова сте очарователни.

Свързани статии

Твърдо сварени

Вие сте спортна натура, която много държи на външния си вид. Имате перфектна фигура, не се плашите от предизвикателства и винаги планирате дългосрочно.

Запечени

Ако сте от тези, които обичат да добавят към вкусните запечени ястия яйца, вие имате деликатна душа. Нуждаете се от много любов, лесно се привързвате към половинката си и копнеете за романтика. Копнеете за вълнуващи неща в живота ви и може би затова често експериментирате.

Снимка: istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
:) ( преди 8 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
Иииии... ( преди 8 години )
... и ако просто ги обичам във всичките им варианти...? ;) :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време