Свободно време

5-те най-красиви футболисти в света

Вижте кои са най-желаните мъже

25.09.2015г. / 14 19ч.
Мария Дуковска
Шакира и Жерар Пике.Снимка: Reuters

Шакира и Жерар Пике.Снимка: Reuters

В днешно време футболистите се радват на по-голяма слава и от холивудски знаменитости. Футболът е най-популярният спорт в света и играчите имат хиляди фенове, които се възхищават както на уменията им, така и на външния им вид. Някои от тях се възползват умело от това и се появяват на кориците на списания, участват в реклами и са спонсорирани от голям набор марки.

Ето и някои от най-желаните мъже в този спорт, за които можете да прочетете повече в новия уебсайт на Betfair.

Кристиано Роналдо

30-годишната суперзвезда на Реал Мадрид е роден на 5-ти февруари, 1985 година на остров Мадейра в Португалия. Освен че е смятан за един от най-добрите на терена в историята на футбола, той е и сред един от най-желаните ергени в момента. Славата му на плейбой често го изпреварва, от което се оплака и неговата бивша приятелка Ирина Шейк. Говори се, че последното му завоевание е бившата на Григор Димитров – Мария Шарапова.


Снимка: Themeplus

Рикардо Кака

Бразилецът вече не е в такава степен в светлината на прожекторите, откакто премина в редиците на американския Орландо Сити, но това не се е отразило на външния му вид. Историята на 33-годишния бразилец е като от приказка – въпреки че славата го залива от ранна възраст, той се жени на 23-годишна възраст за своята приятелка от тийнейджърските си години – Каролине Сепико. Имат две деца, но от тази година вече са официално разведени.

Снимка: Daniel Brent Ruyter

Сеск Фабрегас

Националът на Испания и играч на лондонския Челси е на 27 години. Има връзка от няколко години с бившия модел от Лебанон, Даниела Семаан, от която очаква второто си дете. Между двамата има сериозна разлика във възрастта – футболистът е на 28, а неговата изгора – на 40. Двамата очакват второто си дете съвсем скоро.

Снимка: mariyabutd

Жерар Пике

27-годишният защитник на Барселона е част от един от най-силните отбори на Барселона в историята. Освен че играе за каталунския тим, Пике може да се похвали и с красивата си партньорка Шакира, с която са заедно от 2010 година и имат две деца. Любопитен факт за двамата е, че разликата между тях е 10 години и имат рожден ден на един и същи ден – 2-ри февруари.

Снимка: Doha Stadium Plus

Оливие Жиру

29-годишният нападател играе за английския отбор на Арсенал и френския национален отбор. Жени се за съпругата си Дженифър през 2011 година, но двамата все още нямат дете. През февруари миналата година бе хванат в крачка с манекенката Силия Кей, която публикува негова снимка в социалните мрежи, но неговата съпруга реши да му прости за прегрешението му.

Снимка: mariyabutd

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anki ( преди 8 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
o;ou8o8u ( преди 8 години )