Свободно време

Какво показва формата на веждите за вас?

Ако веждите ви са прави, вие сте стабилна и интелектуална личност

07.10.2015г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Веждите са онази част от нашето лице, която придава завършения вид на излъчването ни. В зависимост от формата си, те могат да ни направят по-привлекателни или да отвлекат вниманието от най-красивите черти, които притежаваме. Но не само това. Формата на веждите донякъде издава и част от характера. Вижте повече в следващите редове.

Извитите вежди

Ако вашите вежди са извити, за вас може да се каже, че сте перфекционисти. Също така имате много таланти, креативни сте и постигате успехи в работата си. Излъчването ви е на позитивна личност, ето защо хората обичат да бъдат около вас.

Естествено прави вежди

Ако веждите ви са прави, вие сте стабилна и интелектуална личност. Вашите приятели, семейство и колеги знаят, че могат винаги да ви се доверят. В повечето случаи действате разумно, умеете да се справяте в ситуации на напрежение. Когато взимате важни решения, правите това само след като сте проверили всичката налична информация, а не според емоциите си.

Естествено плътни вежди

Ако веждите ви са буйни и гъсти като на модела Кара Делевин, вие сте решителна личност и определено не ви липсва самочувствие. Работите усилено, за да постигате успехи. От друга страна много лесно се ядосвате и разочаровате от хората. Също така, когато се налага да вземете важни решения, често се колебаете.

Вежди, чиито ъгълчета са извити нагоре

Извивката на веждите ви показва, че вие сте личност, която иска да бъде обожавана и винаги е готова за съперничество. Амбициозни сте, уверени и чувствителни. Обичате да се забавлявате и в повечето случаи да действате спонтанно.

Свързани статии

Естествено тънки вежди

Вие сте мъдра личност. Когато близки и приятели се нуждаят от ценен съвет, знаят къде да го получат. Винаги се движите напред, но с предварително изготвен план. Не обичате да поемате рискове и именно затова рядко рискувате.

Снимка: Reuters

Коментирай