Свободно време

Животът преди и след появата на децата (галерия)

Забавни илюстрации, показващи реалността

26.10.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: adme.ru

Снимка: adme.ru

Появата на децата променя цялото ни съществуване. Нашите приоритети минават на заден план, виждаме нов смисъл да продължим напред. Все още нямате деца и не вярвате, че животът се преобръща на 180 градуса.

Свързани статии

Или вече сте родители, но не сте забелязали промените? Следващите забавни илюстрации ще сравнят безгрижния живот преди да създадете семейство и този, в който вече имате не само любим човек, но и някой много скъп, който ви нарича мамо.

Помните ли какви бяха вашите вечерни забавления преди да станете родители? Е, сега се забавлявате на детската площадка.

Пътуванията бяха част от вашия безгрижен живот. Можехте да съберете най-необходимото ви само в една раница или куфар. Днес ви трябват няколко куфара, защото вашето мъниче има повече принадлежности от всеки друг член на семейството.

Ах, море, слънце, партита и коктейли. Това вече е мираж, защото вие вече се забавлявате правейки кофички от пясък или красиви замъци.

Ако допреди време обичахте да започвате или завършвате вечерите си с текила, то сега вашата напитка преди сън е чаша ароматен чай. Приоритетите се променят, нали? И точно това е най-хубавото в това да си родител.

Край на излежаването! През първите месеци след появата на децата нощните ставания са през два часа.

Харесвате ли изкуството? Сега то придобива нова форма и настроение и нерядко е из цялата ви къща във вид на рисунки върху белия лист, масите, стените, килимите.

Преди да станете родители, купувахте какви ли не закачливи чаши за дома. Сега домашната посуда има друга форма и цвят.

Един изгубен чар на безгрижните години е това, че пускахте пералня само в края на седмицата. Сега не минава и ден без да я пуснете.

В безгрижните години вечерите ви минаваха с чаша вино в ръка. Сега чашата е заменена от бебефон или поне през първите месеци.

Снимки и идеи: adme.ru;demotivateur.fr

Коментирай