Свободно време

Камелия и Енрике Иглесиас с дуетна песен

За Хелоуин и музикалните колаборации на звездите у нас

02.11.2015г. / 12 39ч.
Аз жената
Камелия и Енрике Иглесиас с дуетна песен

Хелоуин за пореден път успя да разтърси света на родния шоубизнес. Звездите не пропуснаха да се маскират за католическия празник и да представят пред феновете своята секси и дори малко страховита визия.

Николета Лозанова се поизцапа порядъчно с фалшива кръв и дори позира в мрежата с окървавен нож. Моника Валериева, Мария и Андреа пък решиха да мъркат като котенца цяла вечер, докато бившата плеймейтка Гентиана Халити се издокара като дяволица.

На една попфолк фурия обаче не й трябваше грим и костюм, за да се превърне в сензацията в навечерието на празника. Чаровната Камелия хвърли най-голямата „бомба“ във Фейсбук като загатна за предстоящия си дует не с друг, а със световната попзвезда Енрике Иглесиас.

Блондинката подмени профилната си снимка с кадър, на който позира с певеца, а над него написа: „Очаквайте скоро „Добре дошла“!“ / Coming soon „Welcome“!“. Феновете на Камелия буквално изпаднаха в истерия от новината, която си е истинско събитие.

Досега няколко други фолк певици са опитвали колаборации с чуждестранни изпълнители от световната сцена (Андреа с Шаги, Цветелина Янева с Ищар, Десислава с Нана и т. н.), но безспорно младият Иглесиас е най-голямата звезда сред тях.

Снимки: Фейсбук

Коментирай
Свободно време