Свободно време

Какъв човек сте според формата на пръстите?

Добър или лесно раним

10.12.2015г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: dailysocial.me

Снимка: dailysocial.me

Казват, че по ръцете на човек и по дланите може много да се разгадае за неговата личност. Формата и дължината на пръстите също са показател за това каква душа носим в себе си.

На картинката пред вас има три различни форми на пръстите. Вижте ги добре и преценете коя най-много се доближава до вашата форма на пръстите, а след това прочетете и резултатите.

А

Вие сте емоционална личност, но сте склонни да криете чувствата си и често сте доста меланхолични. Пред хората се стремите да покажете себе си като по-силна личност, отколкото сте в действителност. Не харесвате лъжата, лицемерието и измамата и винаги се стремите към справедливостта. Тези, които не ви познават мислят за вас, че сте лишени от емоции.

На моменти сте твърде ексцентрични. Сърцето ви е голямо и винаги помагате на хората край себе си. Дори и да не ви хареса дадена задача, вие ще я завършите, защото за вас недовършени дела няма. Обичате смеха, трудно допускате хора до себе си, но близките ви са късметлии, че ви имат.

В

За вас може да се каже, че сте личност, която обича да поема инициативата в свои ръце и държите на лоялността във взаимоотношенията. Когато се влюбите, отдавате изцяло емоциите и чувствата към обекта на вашите желания. Въпреки че сте чувствителна натура, винаги поставяте на първо място емоциите на другите.

Страхувате се да не бъдете наранени, а когато страдате, предпочитате да сте сами с мъката си. Въпреки че изглеждате силна и независима личност, отвътре сте крехки и раними. Мечтаете да срещнете някой, който да ви даде в любовта това, от което се нуждаете.

Свързани статии

С

Вие сте личност, която лесно се трогва. Бързо се отказвате от това, което ви натоварва и напряга, защото не искате да държите гняв в себе си. Не обичате изненадите и предизвикателствата и рядко поемате рискове. На моменти сте твърде арогантни, а нерядко задържате чувствата и проблемите само за себе си.

Рядко може да скриете своите симпатии или неприязън към някого. Хората в близкото ви обкръжение знаят, че могат да ви се доверят. Въпреки своите странности имате меко сърце, но в любовта не можете да чакате твърде дълго някой да отговори на чувствата ви.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Хиромантия ( преди 8 години )
Пълни глупости. Има книги, където типовете ръце, пръсти, линии, хълмове и т.н. са обстойно и подробно описани. Това са неща, известни от може би стотици и хиляди години в Индия и Китай. А тук някаква чела-недочела "авторка" ни обяснява всички характери в само 3 типа!Че те и *** на "Света Неделя" в София повече знаят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Тъпотия ( преди 8 години )
ТОва ли са всички типове хора, ама че ***!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар