Свободно време

Личното число и парите

Ако вашето лично число е осем, то при вас ще са големите пари

01.02.2016г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Лично число 6

Това е лично число, което символизира изобилие. Хората родени с това лично число имат голям шанс да наследят пари, имоти, тъй като шестицата е свързана със семейството и подаръците. Също така, ако това е вашето лично число, никога не бива да се притеснявате за потока на парите. В повечето случаи може да достигнете финансови върхове, но не са изключени провали, затова бъдете внимателни.

Лично число 7

Ако вашето лично число е 7, то вие обичате финансовите предизвикателства. Лесно постигате успехи и печелите пари, но сякаш не се интересувате толкова от тях. Също така вашата ексцентричност и луди идеи в даден момент могат да ви спечелят много пари. Недостатък на числото 7 е, че притежателите му се презапасяват или пропиляват парите си.

Свързани статии

Лично число 8

Числото осем символизира големите пари, но също така може да символизира и големите загуби. Това е числото, което казва„трябва да се харчат пари, за да се правят пари.“ Много често хората с лично число 8 са измъчвани от разходи, заради желанието им да поддържат един скъп начин на живот.

Лично число 9

Това е лично число, което привлича пари лесно и без усилия. Деветките са проспериращи, но им е трудно да задържат богатството си за дълго. Едно от предизвикателствата за тях е да се научат да пестят.

Снимки: istock

Коментирай