Свободно време

Хороскоп за годината на Червената огнена маймуна (част втора)

Финансови постъпления за Козата

10.02.2016г. / 06 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кон (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Конят е работливец, любител на динамиката. В годината на Маймуната ще бъде доволен от разнообразието на събитията и характера на изпитанията, които ще се наложи да преодолява. За Коня животът е борба и ако няма трудности изпада в депресия. Конят не понася скуката, търси смисъла във всичко и навсякъде.

Маймуната няма да му даде нито минута почивка, ще превърне ежедневието му в състезание с единствена цел – да финишира пръв. На всичкото отгоре ще получава бонуси при завършването на всеки етап от състезанието.

Само не трябва да се докарва до изтощение и да злоупотребява с издръжливостта си. Трябва да подреди правилно приоритетите си, да разпредели правилно ресурсите и да осъзнае, че има неща, които са по-важни и от работата и че е задължително да си осигурява достатъчно почивка, при това в добра компания и по възможност в интересна обстановка.

Конят може да е сигурен, че тези релаксиращи моменти ще са свързани и с вълнуващи лични и любовни емоции. Семейните ще укрепят отношенията си, а несемейните може да превърнат невинния флирт в изгаряща романтична връзка.

Интересното е, че Конят ще успее да съчетае личното с професионалното, от което ще е напълно доволен.

Снимка: istock

Коза (Овца) (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Нежната Коза напуска сцената. Тя ще се радва на заслужена почивка, ще може да се отдаде предимно на себе си след изпълнената с напрежение нейна година. Даже закачливата Маймуна ще прояви разбиране и ще я остави на спокойствие. Козата ще постига целите си без особени усилия.

Финансовите постъпления ще са повече в резултат на вече реализирани дейности, а с новите проекти на този етап не бива да се бърза. За Козата ще е полезно да се ориентира към занимания, изискващи творчески подход. Ще се справи, при това без да се налага да преодолява сериозни препятствия или да си налага изтощително темпо.

Обстановката на работното място ще е спокойна, бизнесът ще се развива в обичайните си параметри. Козата ще възстанови силите си, ще подреди дребните детайли от ежедневието, да се ориентира в обстановката и поеме към нови върхове.

В личен план събитията ще са динамични. Козата трябва да действа разумно и да реагира сдържано. Любовните предложения ще се изсипват като летен дъжд, но повечето от тях ще са мимолетни и безперспективни, така че Козата ще трябва хладнокръвно да преценява действията си.

Свързани статии

Да се въздържа от авантюри с вече семеен партньор, защото може сериозно да пострада.

Семейните представители на знака Коза може да се сдобият с детенце в годината на Маймуната. Необвързаните ще преживеят един сравнително спокоен период, който ще е нещо като „затишие пред буря“. Съвсем скоро в живота им ще нахлуе поредната зашеметяваща, при това продължителна любов.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай