Свободно време

Хороскоп за месец февруари 2016

Успех за Везните

04.02.2016г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новия месец поглеждаме към звездната карта. Родените под знака на зодия Телец ще се радват на финансови постъпления. Що се отнася до Девите, тях ги очаква спокоен месец. Какво показват звездите за вашия зодиакален знак, вижте в следващите редове.

Овен

Интересен месец. Управляващата ви планета Марс подготвя добри условия за професионален напредък. От вас зависи как ще се развият събитията в тази насока. Проявете старание и предвидливост, защото конкуренцията ще е сериозна.

Поддържайте контактите си свежи, особено с хората, които винаги са готови да ви помогнат и се старайте да се реванширате за всяко получено съдействие. Финансови проблеми едва ли ще имате, което не значи, че можете да харчите безразборно.

Напротив, заделете средства за дългосрочни инвестиции. Февруари е подходящ месец за начало на нов бизнес проект или поне да се стартира маркетинг по въпроса.

Телец

Доста динамичен ще е този месец. Ще имате възможност да напреднете в професионален план и да получите допълнителни финансови постъпления. Освен това Венера подсказва, че няма да сте лишени от любовни трепети.

Деловите предложения ще са интересни, някои от тях дори твърде привлекателни. Не бързайте с решенията, преценявайте задълбочено всички „за“ и „против“. Поставяйте изискванията си ясно, аргументирано и със съответните параметри.

Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко се надявате. Следвайте собствените си интереси. Реагирайте на предизвикателствата спокойно и с усмивка, но без да губите позициите си.

Снимка: istock

Близнаци

Предстоят ви вълнуващи емоции. Меркурий няма да ви остави на спокойствие, напротив. Ще напреднете в професионално отношение, обаче ако положите достатъчно усилия и се отнасяте отговорно към задълженията си.

Всяка проява на мързел, отлагане на ангажименти и опит да се измъкнете от отговорност ще ви върне назад и ще причини финансови загуби. Не се захващайте с няколко неща едновременно. Бъдете последователни. Ориентирайте се към една задача, но я реализирайте качествено и в срок.

Усилията ви ще бъдат високо оценени. Избягвайте рисковите финансови операции, не прекалявайте с разходите за развлечения. Но пък за да не се усъмните в късмета и да не загубите оптимизма си Съдбата ви е подготвила изненада – ще получите интересен подарък или ще спечелите от някаква моментна лотарийна игра.

Рак

Много добре ще се справите с набелязаните задачи през този месец. Ще получавате нужната помощ буквално на всяка крачка. Ако се стремите да заемете лидерска позиция, то ще осъществите мечтата си. Ако обмисляте преминаване на нова работа или длъжност, то непременно ще получите интересни предложения.

Струва си да ги обмислите и то от гледна точка на дългосрочния ефект. Най-динамични ще са събитията за онези представители на вашия знак, които се занимават с политика. Материалното ви състояние е стабилно.

Ще получите очакваните приходи в предполагаемия момент. Много е важно да управлявате парите си разумно и да не разчитате на чужди средства. В личен план ситуацията е по-нестабилна, но това е свързано с променливото ви настроение и проявите на раздразнителност.

Коментирай