Свободно време

Зодии, които се привличат силно

Телец и Скорпион – Дива страст, спорове и голямо сексуално удоволствие

25.02.2016г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта не се привличаме случайно един друг. Характеристиките, които ни привличат към определена личност, често се оказват характерна черта на зодиакалния знак, под който тя или той е роден. Кои двойки зодии се привличат най-силно, вижте в следващите редове.

Овен и Везни

Връзка, която представлява голямо предизвикателство за представителите на двата зодиакални знака, но и на която трудно могат да устоят. От една страна отдадеността на Везните и техните високи критерии за половинка и от друга сексуалността на Овена, са все характеристики, които привличат силно тези два зодиакални знака.

За жалост връзката може да бъде бурна, страстна, но не и дълготрайна. Везните се привързват много лесно и имат свои принципи в любовта, докато темпераментният Овен рядко би се променил заради партньора си.

Снимка: istock

Телец и Скорпион

Дива страст, спорове и голямо сексуално удоволствие се крие във връзката между тези два зодиакални знака. Какво може да наруши магнетичното привличане между тях? Телецът е миролюбив, чувствителен, но на моменти е голям егоист, безразличен.

Това не се харесва на Скорпиона, който винаги иска да бъде в центъра на вниманието и да контролира всичко. Оттук тръгват и споровете, които завършват страстно в спалнята. Ако искат да продължат заедно е добре да прехвърлят тази страст и в някои други аспекти на връзката си.

Близнаци и Стрелец

Когато се срещнат тези два знака, привличането между тях може да се наблюдава и от самолет. И то не е само физическо привличане – на духовно ниво те се разбират много добре.

Това, което не допада на Близнаците е прекалената разсеяност на Стрелеца, рисковете, които поема, докато Стрелецът трудно приема свободолюбивата природа на Близнаците. Въпреки тези различия, между тях могат да се създадат дългосрочни взаимоотношения.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Laurene19996 ( преди 8 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Malinka ( преди 8 години )
напълно съм съгласна с мнението, че зодиjе стрелец и бнлизнаци се привличат взаимно и си допадат!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
В. М. ( преди 8 години )
Пишете пълни глупости, например за рибите девата е безкрайно досадна, дървена и лишена от въображение, въобще пълна скука.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар