Свободно време

Златка Димитрова и Евгени Иванов – Пушката правиха мартеници

Звездите са част от кампанията „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“

25.02.2016г. / 13 18ч.
Михаела Лазарова
Златка Димитрова

Златка Димитрова

Учителите и ръководството на две столични училища показаха, че не са безразлични към хората в нужда, а в образователната им програма е заложено и изграждането на човешки ценности във възпитаниците им.

Хиляди мартеници подготвиха учениците от столичните 112 ОУ „Стоян Заимов“ и 8 СОУ „Васил Левски“, за да помогнат на семейства да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза. В благотворителната работилница на малчуганите от 3 „Д“ клас в 112 ОУ се включиха лично директорът и класната ръководителка – г-н Костов и г-жа Таня Панчева.

А специален гост в класната стая беше волейболистът и посланик на празничните герои – Евгени Иванов – Пушката. В кампанията на „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“ се включиха и четири паралелки от първи и втори клас на 8 СОУ с директор Милена Аначкова. А класните ръководители на първолаците, г-жа Елена Петрова, г-жа Миглена Токманова, г-жа Мария Димитрова и г-жа Димитричка Янакиева, бяха неотлъчно до тях, за да им помагат и да ги насърчават.

Най-малките празнични герои пък станаха децата от ЦДГ „Чучулига“, група „Тигър“, с госпожа Тони Димитрова. В редиците на празничните герои, които помогнаха на кампанията, застана и чаровната Златка Димитрова.

Популярната красавица не за първи път помага на Holiday Heroes. Този път, тя успя да събере десетки мартеници, изпратени ѝ от цялата страна, които дари на каузата, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза.

Коментирай
Здраве и красота