Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 февруари – 6 март 2016

Спокойна седмица за Раците

01.03.2016г. / 07 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на месец март, поглеждаме към звездната карта. Какво да очаквате, вижте в седмичния хороскоп.

Овен

Най-точната дума, с която може да се опише състоянието ви през тази седмица е „стабилност“. Всичко ще е наред, стига да сте склонни на компромиси при уреждане на личните си отношения. Само в тази насока са възможни проблеми и то поради прояви на излишна упоритост от ваша страна.

Телец

Поредната динамична и напрегната седмица, когато ще се наложи да се справите с много задачи. Не се радвайте, че седмицата е „къса“ що се отнася до работните дни. За вас изненадите ще са достатъчно и през почивните. Е, утешението е, че повечето ще са положителни.

Снимка: istock

Близнаци

Постарайте се да действате екипно и да не се грижите само и единствено за личните си интереси. Освен това ще се наложи да действате и бързо, и обмислено. Част от грижите ви ще са свързани с близките или семейството, но ще е невъзможно да се справите самостоятелно. Може и да ви помогнат, но не разчитайте изцяло.

Рак

Сравнително спокойна седмица. Ще ви остане време да отхвърлите стари задачи. За щастие, ще ви остане време и за близките, и за развлечение. Използвайте го пълноценно, възстановете силите си.

Коментирай