Свободно време

Седмичен хороскоп за 14-20 март 2016

Спокоен период за Стрелците

14.03.2016г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица поглеждаме към звездната карта. Какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Овен

Професионалните задължения ще са най-важни през тази седмица. Ще отбележите напредък. Дали в реализация на проект, дали в изпълнение на текуща задача, но резултатът ще е по-добър от очаквания. Ще имате възможност да действате самостоятелно и да демонстрирате творческия си потенциал. Отношенията в семейството са спокойни.

Телец

Едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни проблеми. Ще имате възможност да се включите в някаква публична дейност или обществена проява. Енергийното и емоционалното ви състояние са стабилни. Действайте според собствените си разбирания и спазвайки правилата.

Снимка: istock

Близнаци

Каквото и да се случи през тази седмица, то ще е свързано с други хора. Ще имате нужда от съдействие и ще се налага да помагате. Това е седмица на колективните действия. Все пак бъдете предпазливи, не се доверявайте на случайни познати. Пазете собствеността си, избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Рак

Събитията ще се променят бавно. Може би даже прекалено бавно за очакванията ви. Поставили сте си доста амбициозни цели, но едва ли ще напреднете дори и наполовина. Ако се натъквате на прекалено много затруднения по пътя към реализацията им, то приемете го като предупреждение и намалете темпото.

Коментирай