Свободно време

На кой тип жена мъжете трудно устояват?

На специалната

02.04.2016г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените са като цветята. Всяка е красива по свой собствен начин, ухае различно. Но както при цветята, така и при дамите винаги има такива, които се открояват, защото са специални и забележителни.

Тези жени обръщат внимание не само на своите маниери и поведение, но следват някои прости правила. А мъжете просто не могат да им устоят. Какво прави една жена специална вижте в следващите редове.

Специалната жена има харизма. Тя е слънчева, за мъжете е истинско удоволствие да бъдат в нейната компания, защото тя е и много интересен събеседник.

Тази жена не се променя заради другите, защото се оценява и гордее със себе си.

Не би се разделила с мечтите си, дори и когато среща неодобрение за тях. Напротив, тя смело върви към осъществяването им.

Специалната жена не се страхува да обича. Знае, че любовта е за смелите. Готова е да рискува да бъде наранена, но все пак да опита да създаде красива връзка.

Знае къде е нейното място, стреми се да си осигури удобство, а не чака някой да го направи вместо нея.

Никога не губи самочувствието си.

Специалната жена никога не би позволила някой да се държи с нея неуважително. Ето защо тя има „хигиена“ на социалните контакти.

Тя живее тук и сега, в този момент. Не в миналото и не в далечното бъдеще. Това не означава, че няма планове, които ще осъществи след време.

Няма да я видите да бяга от миналото, дори и да е било горчиво. За нея то е просто една затворена страница, опит, урок от живота. Благодарение на всичко това е станала по-мъдра и знае, че всичко научено ще приложи в бъдещето, което я очаква.

Специалната жена е добре организирана. Има планове, които следва.

Свързани статии

Никога не би се опитала да звучи неистински, фалшива, само за да се хареса на някого.

Тя не губи време за неща, които не ѝ харесват.

Винаги се доверява на себе си и собствените си чувства.

Умее да се забавлява, но и винаги намира време да подобри своите умения.

Коментирай