Свободно време

Полска модна верига с нов магазин у нас

Страхотни модни марки на много конкурентни цени

15.04.2016г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Полска модна верига с нов магазин у нас

Полската верига за обувки и чанти CCC откри своя седми магазин у нас, като последният се намира в Serdika Center. До края на годината модният бранд планира да отвори още три обекта, а догодина – още шест, за да предостави на повече българи достъп до качествени кожени обувки на разумна цена, заяви по време на откриването Венцислав Огнянов, генерален директор на бранда за България, Турция и Сърбия.

Полският бранд е собственик на най-голямата фабрика за кожени обувки собствено производство в Европейския съюз. Това позволява поддържане на голям асортимент от артикули с оптимално съотношение цена/качество както в дамските и мъжките линии, така и в младежките и детските колекции.

През есента се очаква да заработи българската версия на сайта, през който ще може да се купуват страхотни модни марки на много конкурентни цени, допълни още Венцислав Огнянов. В допълнение към собствените марки, модният бранд предлага лицензирани колекции от обувки, модни чанти и аксесоари.

Компанията е фокусирана към обслужването и се стреми предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите, но и да бъде на достъпни цени.

Коментирай