Свободно време

Седмичен хороскоп за 18-24 април 2016

Близнаците трябва да обмислят действията и реакциите си задълбочено и предпазливо

18.04.2016г. / 15 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица поглеждаме отново към звездната карта. Ще се наложи да бъдем по-предпазливи и да контролираме емоциите си. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Събитията през тази седмица ще са доста противоречиви. От една страна ще получите добри препоръки, работата ви ще е успешна, всички ще ви хвалят и ще ви се радват. От друга, може да усетите силна умора, да се почувствате изтощени, да нямате желание за нищо. Отделете време за духовните си необходимости и при това го направете в компанията на любимите си хора. Ефектът ще е в пъти по-въздействащ.

Телец

Ще бъдете изключително ангажирани в предстоящия период. Ще имате допълнителни задачи, но ще получите и допълнителни финансови приходи. Ще научите нова информация, която ще ви е изключително полезна. Бъдете предпазливи по отношение на контактите си и на опита, който се готвите да приложите. Не е изключено да участвате в някаква публична проява, преценявайте изказванията си задълбочено.

Снимка: istock

Близнаци

Обмисляйте действията и реакциите си задълбочено и предпазливо. През тази седмица ще се наложи да се справите с не една критична ситуация и не е изключено да допуснете грешки, в резултат на припряност. В същото време сте и разсеяни, мислите за няколко неща едновременно и може да ви е трудно да си изградите ясна тактика по важните въпроси. Обсъждайте важните неща с колеги или приятели, на които имате доверие и се съобразявайте с препоръките им.

Рак

Енергийното ви ниво е стабилно. Всичко, с което се захванете ще бъде довършено добре. Умението ви да разпределяте силите и интересите си през тази седмица ще ви помогне да свършите много неща за кратко време. Не са изключени затруднения, свързани с оборудването и техническата поддръжка на работното място, но за сметка на това личният автомобил няма да ви изневери.

Коментирай
Свободно време