Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 април – 1 май 2016

Успехи за Близнаците

25.04.2016г. / 13 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на последната седмица на април отново поглеждаме към астрологичната карта, за да видим какво показват звездите. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Сравнително спокоен период, може би заради предстоящите празници. Независимо от това, че почти непрекъснато ще се налага да се съобразявате с чужди желания, в крайна сметка ще се чувствате доста спокойни и в добро настроение. Ще преживеете промяна, свързана с пътуване и с недвижим имот (земя, градина, но не постройка).

Телец

Най-важните за решаване въпроси през тази седмица ще са свързани с финанси. В тях ще са намесени братя, сестри, близки роднини, приятели, съседи, но не и банки, офиси или други институции. Не е изключено да се върнете към стара задача, която до момента стои недовършена или пък затрудненията по някакъв проект да отпаднат. И в двата случая краят ще е успешен.

Близнаци

Ще напреднете в няколко начинания едновременно. Ще става бавно, но устойчиво. При всички случаи няма да е резултат от индивидуалната ви работа, а от колективно взаимодействие. Резултатите ще получат висока оценка, но не се възгордявайте и не забравяйте при всяка възможност да изтъкнете и заслугите на колегите си.

Рак

Независимо че предстои един прекрасен празник, част от дните ще ви изглеждат прекалено дълги, тягостни и скучни. Ще се налага да се занимавате предимно с рутинни въпроси и да общувате с хора, които не са ви особено приятни. Едва в края на седмицата ще се почувствате по-добре и ще преживеете интересни случки. Съобразявайте облеклото си с капризите на времето, имунната ви система е леко неустойчива.

Коментирай