Свободно време

Фенки блокираха Енрике Иглесиас в хотела след концерта

Звездата получи двуметрово пано с целувки, а българска баронеса му посвети сертификат

15.05.2016г. / 20 02ч.
Михаела Лазарова
Фенки блокираха Енрике Иглесиас в хотела след концерта

Световноизвестният латино секссимвол не успя да се измъкне от хотела си, след като се прибра от концерта. Екзалтирани фенки бяха окупирали фоайето и Енрике Иглесиас нямаше как да продължи планираното афтърпарти в най-популярното ни място за латино купони у нас. В столично заведение го очакваха отново внушителен брой почитателки, подаръци и вкусно средиземноморско меню, но звездата предпочете да си спести повече емоции тази вечер и да си почине от еуфорията.

Неговата музикантска компания обаче неуморно продължи купона и не слезе от латино вълната до сутринта, откликвайки на поканата за официалното афтърпарти. Дясната ръка на Енрике Иглесиас – перкусионистът Гилмар Гомес буквално се гмурна в тълпата от фенки на латино фиестата и с удоволствие се възползва от вниманието на сексапилните фенки.

Лично му бяха връчени и подаръците и посланията към Енрике Иглесиас, като той обеща да му ги предаде веднага, след като го срещне. Едната изненада бе огромно пано, цялото надписано с послания към латино звездата и изпълнено с отпечатъци от целувки, което бе предадено официално на сцената от чаровния кубинец Алфредо Торес, който забавлява гостите със салса и латино песни.

Втората изненада бе специален сертификат, който е по инициатива на Баронеса Денислава Плевенска, която е част от националната кампания в подкрепа на децата с диабет, получила титлата си за благотворителна дейност по предложение на френската графиня Естер дьо Помери.

Сертификатът се дава на Енрике Иглесиас от българските общини, като признание за неговата симпатия и добро отношение към страната ни.

Коментирай