Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 - 22 май 2016

Близнаците да внимават с разходите

16.05.2016г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица отново поглеждаме към звездната карта, за да видим какво ни очаква според зодиакалния знак.

Овен

Много добре ще се справите с организацията и изпълнението на финансовите задачи. Има голяма вероятност да получите допълнителни парични постъпления или някаква сериозна материална придобивка. Ще имате време да обмислите някои стари грешки. Не обсъждайте нито свои, нито чужди лични проблеми.

Телец

Опитайте се да стабилизирате позициите си. Много е важно да сте информирани, при това задълбочено и подробно. Не се изказвайте неподготвени по никакъв въпрос, колкото и да ви се иска да направите впечатление. През тази седмица ще имате възможност да изгладите всякакви недоразумения от личен характер.

Близнаци

Ще се наложи да се съобразявате с всичко и с всички. Може в някаква степен да се почувствате ограничени или в невъзможност да действате свободно и с размах. Запазете спокойствие, намалете темпото. Ситуацията ще се промени, а за вас е много полезно да наблюдавате, да анализирате случващото се и да систематизирате заключенията си. Въздържайте се от прекалени разходи.

Рак

Едва ли бихте могли да се оплачете от скука през тази седмица. Непрекъснато ще сте „във вихъра на събитията“. Първоначално ще ви е интересно, но към средата на седмицата може да усетите леко изтощение. Не надценявайте възможностите си, редувайте работа с почивка, за да запазите енергетиката си стабилна. Предстоят ви изключително интересни контакти.

Коментирай
Свободно време