Свободно време

Защо плешивите мъже са секси?

Изглеждат някак героично

30.05.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Чели сме за какви ли не световни класации, в които главни герои са представителите на силния пол. В тази за най-секси плешивите мъже попадат много от любимите ни актьори, певци, модели. Какво прави толкова специални и така желани гологлавите господа? Вижте в следващите редове.

Те винаги са в тенденцията

Популярните прически постоянно се променят, но бръсната глава е на мода в продължение на десетилетия. Ето защо гологлавите господа винаги са в тенденциите или поне по отношение на прическите.

Изглеждат някак секси героично

Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Скалата, Вин Дизел – всички те не само попадат в класациите на най-секси гологлавите мъже, но голяма част от образите, които са изиграли в киното са ги представили в някаква героична светлина със секси привкус. Те изглеждат мъжествено, смели, непоколебими и са готови да спасяват. А коя жена не би искала да бъде спасена от секси мъж.

Те са по-добри в леглото

Според научните теории плешивите мъже имат по-високи нива на тестостерон в сравнение с тези, които се радват на гъста коса. Повече тестостерон, по-дълги и чувствени моменти в спалнята. Следващия път, когато ви се иска див и необуздан секс, знаете къде да го търсите.

Техният външен вид говори

Кой не би взел насериозно плешив мъж? Ако не ви се вярва, огледайте се добре. Гологлавите изглеждат умни, сериозни, внушават респект, власт. А зад погледа им, който често е в състояние да ви смрази за няколко секунди, се крие една интересна личност.

Свързани статии

Възприемани са като доминиращи личности

Според редица проучвания мъжете с бръснати глави се възприемат като доминанти в сравнение с другите типажи от силния пол. Жените харесват доминантни личности. Независимо, че те биха искали да са ръководещи в една връзка, има моменти, в които обичат да бъдат подвластни на мъжете, особено когато са секси.

Изглеждат по-младолики

Нека отново се върнем на едни от най-секси гологлавите мъже в Холивуд. Погледнете ги, за тях времето сякаш е спряло. Няма оредяла или побеляла коса, а по отношение на линиите по лицето, природата сякаш е по-благосклонна към тях.

Снимка: Reuters

Коментирай