Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 - 11 септември 2016

Близнаците да внимават с финансите

05.09.2016г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на септември ще бъде динамична за някои представители на зодиакалните знаци, докато други ще се радват на спокойствие. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Въздържайте се от спонтанни решения, особено под напора на емоции. Ако личните ви отношения с в критична фаза не търсете виновни, а потърсете причините за така създалата се ситуация. В състояние сте да оправите нещата.

Телец

Предстоят ви интересни емоции през тази седмица. Повечето ще са изненадващи и ще бъдат нещо като връзка между миналото и бъдещето. Приятелска връзка може да промени характера си в романтичка, което ще ви е „добре дошло“. Доброто настроение е залог и за добра работа.

Снимка: istock

Близнаци

Тъй като вие носите в съзнанието си поне двама души, то тези двама ще са в сериозен конфликт през седмицата. Ако условно ги наречем Пестеливия и Прахосника можете да се сетите на каква тема ще е конфликта. Имайте пред вид само, че ако позволите на Прахосника да действа един ден, то на Пестеливия ще му трябват два дни, за да оправи нещата.

Рак

Едва ли ще успеете да реализирате предварителните си планове. Почти ежедневно ще се случва нещо интригуващо, което ще ви принуждава да реагирате на момента. Единственото ви затруднение ще е да изберете на коя от две покани за развлечение да се отзовете или коя от две компании да предпочетете. Но няма как, ще трябва да се справите!

Коментирай