Свободно време

Вижте повече за личността ви според линията на сърцето

Какво показва за вас

02.10.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако погледнете дланите си, ще видите много линии. Всяка от тях си има име и показва определени неща. Линията на сърцето може да разкрие много за вас като личност. Погледнете тази снимка, а след това съберете длани както е показано. Вижте как са разположени вашите линии на сърцето на дланите ви и какво показват за вас.

1. Двете линии съвпадат

Ако вашите две линии на сърцето съвпадат напълно, това показва, че вие сте човек с чиста душа. Чувствителни, нежни по всички възможни начини. Съпричастни сте към чуждото страдание и винаги намирате начин да повдигнете духа на хората, когато те се намират в труден момент.

Що се отнася до сериозните връзки, и сключването на брак, вие сте от този тип хора, които биха отдали любовта си за цял живот на човек, който познавате много добре. В живота ви има много върхове, но и моменти на слабост. Въпреки това, винаги съумявате да се изправите и да продължите напред.

2. Когато линията на сърцето на дясната ръка е по-високо разположена

Погледнете дланите си. Виждате ли къде е разположена дясната линия на сърцето? Ако тя е по-висока, това означава, че вие сте човек с много „стара“ душа. В любовта по-често предпочитате по-възрастен от вас партньор. Не се водите от правила, а следвате своите собствени планове. Не харесвате консервативното.

Трудно допускате хора до себе си, защото сте предпазливи. Държите да казвате истината с цената на всичко, но и държите хората да бъдат коректни. Обикновено не се интересувате какво мислят околните за вас. Това не означава, че не зачитате мнението им, просто не се натоварвате с излишни емоции.

Свързани статии

3. Линията на лявата ръка е по-висока от тази на дясната

Ако линията на лявата ви ръка е по-високо от линията на дясната, това подсказва, че вие сте истински боец, когато става дума за любов. Всеки път, когато любовта ви посети сте готови да се впуснете в поредното предизвикателство.

Вярвате в истинската и пламенна любов и не спирате да я търсите. Когато трябва да защитавате интересите си, било то лични или служебни, понякога може да бъдете и агресивни. И не на последно място, хората с по-висока лява линия на сърцето, обикновено винаги правят силно впечатление. Те имат силна харизма.

Снимка: Facebook

Коментирай
32 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Интересно. Двете ми ръце са еднакви. Лицето не.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар