Свободно време

Седмичен хороскоп за 17-23 октомври

Важна седмица за Лъвовете

17.10.2016г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една интересна седмица, в която е добре да премислим всяка своя стъпка, а не да разчитаме на късмета си. Раците ще стабилизират финансите си, а Лъвовете е добре да обърнат повече внимание на външния си вид. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Девизът ви през тази седмица е: „Трудолюбие и саможертва“. Много хора ще ви търсят за съдействие. Не отказвайте. Близките ще имат нужда от вниманието ви. Не ги пренебрегвайте. Задачите ви в повечето случаи ще са спешни. Не се изнервяйте. Скоро ще установите, че е имало смисъл да си наложите такъв строг режим. Желанията ви ще се осъществяват по-лесно от всякога.

Телец

Никакви рискове и авантюри. Откажете се от идеята, че нещата ще се случват лесно и без усилия. Напротив, бъдете крайно наблюдателни, крайно организирани и крайно предпазливи, ако искате да се справите с актуалната си работа и да си осигурите достатъчно време за развлечения.

Снимка: iStock

Близнаци

Убедителни сте и в състояние да си осигурите съдействие за всяко свое хрумване. Нещата ще ви се случват лесно, но не си мислете, че това е въпрос на късмет. Действайте разумно и се възползвайте от най-сигурния си талант – умението да общувате. Преценявайте контактите и отделяйте време за онези от тях, които със сигурност ще са ви полезни.

Рак

Ще успеете да стабилизирате финансовото си положение и е много вероятно да се сдобиете с интересна и желана от вас материална придобивка. Желателно е да сте по-активни и решителни в действията си.

Ако прекалено дълго обмисляте, ако непрекъснато се съмнявате и търсите чуждо мнение за уреждане на въпроси, свързани само с вас, то бъдете сигурни, че „тъпчете на едно място“ и последствията няма да ви харесат.

Коментирай