Свободно време

Седмичен хороскоп за 14-20 ноември

Везните да внимават със здравето

14.11.2016г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще бъде сравнително спокойна. Няма да липсват изпитания и трудности, но ще съумеем да ги преодолеем. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Пестете си силите. Не се занимавайте с нови проекти. Постарайте се да довършите всичко започнато. Седмицата ще е наситена с много срещи и контакти, не пренебрегвайте грижата за външния си вид. Ако сте достатъчно последователни и принципни ще се радвате на приятни изненади.

Телец

Благоприятен период за усвояване на нови знания и умения. Ако до момента сте ги поставяли на заден план извън професионалните си увлечения, то може би е време да им обърнете по-сериозно внимание. Паметта ви е силна и лесно ще усвоите нова информация от всякакъв характер. Възползвайте се.

Снимка: iStock

Близнаци

Изпълнителската ви работа ще е много по-продуктивна и резултатна от ръководната. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности и обещания. Следвайте първоначалните си планове и бъдете готови да сътрудничите, ако ви поканят. В случай, че ви е необходима помощ, то със сигурност ще я получите.

Рак

Сравнително спокойна седмица. Не се захващайте със сложни задачи. Желателно е да отложите важните решения, особено ако ще изискват допълнителни разходи. Постарайте се да работите екипно. Ако усетите, че силите ви намаляват, то може да възстановите енергетиката си с арттерапия.

Коментирай